Koulunkäynninohjaaja, Kuopion kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Palkkaus: 2273,39€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella Vehmersalmen koulussa on haettavana koulunkäynninohjaajan tehtävä 6.8.2024 - 1.6.2025.

Koulunkäynninohjaajana toimit moniammatillisissa työyhteisöissä, joiden tähtäimenä on luoda tukea tarvitsevalle oppilaalle turvallinen ja kannustava oppimisympäristö. Työ on oppilaan ohjaamista, avustamista ja tukemista oppimisprosessin eri vaiheissa itsenäisyyttä ja omatoimisuutta korostaen.
Aamu- ja iltapäivätoiminnan sekä vapaa-ajan toiminnan ohjauksessa työskentelet itsenäisesti ja suunnitelmallisesti.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynninohjaajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto tai muu vastaaava lapsi- / nuorisoalan tutkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Työaika: 30,00 h/vko.
Palkkaus: 2273,39 €/kk (palkkausprosentti 78,43%)
Tehtävän täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikostaustaote.

Kuopion kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja siksi mm. tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan motivaatioon tehtävää kohtaan, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä hakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita.
Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.
Kun hakijat on kutsuttu haastatteluun, anonymiteetti päättyy ja rekrytoiva esihenkilö voi tutustua tarkemmin haastatteluun kutsuttujen hakijoiden tietoihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609212/fi_FI