Sairaanhoitaja, TTY Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TTY Palvelut Oy tuottaa asumisen tukipalveluja elämänhallinnassaan vaikeuksiin joutuneille ihmisille Kuopiossa ja Varkaudessa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tasapainoiseen, turvalliseen ja onnelliseen elämään.

Nyt haemme sairaanhoitajaa mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden tuetun asumisen yksikköön Savonkodille Varkauteen.

Oletko sinä osaavan joukkomme puuttuva palanen?

Toimit yksikönjohtajan apuna sekä tiimiin kuuluvien ohjaajien työn organisoijana, tukijana ja kehittäjänä. Sinun työtehtäviisi kuuluu varmistaa asiakkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi yhdessä tiimin ja yhteistyöverkoston kanssa.

Työyhteisömme on kannustava, huumorintajuinen ja ammattitaitoinen, tätä samaa toivomme sinultakin.
Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, lääkehoidon osaamista sekä riittäviä tietoteknisiä taitoja. Sosiaalialan tuntemus on eduksi.

Tarjoamme sinulle arkisin tapahtuvan päivätyön sekä kestävän ja turvallisen työsuhteen. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja upea tiimihenki.

Edellytämme tehtävään valittavalta sairaanhoitajalta tartuntatautilain 48 § mukaista rokotesuojaa. Ajokortti on tärkeä olla työn sujuvoittamiseksi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen johanna.happonen@ttypalvelut.fi. Paikka saatetaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johanna.happonen@ttypalvelut.fi