Tiiminvetäjä, Rail Systems, Ramboll Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 16.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko sinä meidän uusi tiiminvetäjämme? Haluatko olla osana Rail Systems-yksikkömme avointa, innostavaa ja yhdessä tekemisen työyhteisöä? Toivotamme sinut tervetulleeksi kansainväliseen tiimiimme. Toivomme, että tuot mukanasi kokemusta raideliikenteen turvalaiteprojekteista sekä innostuneisuutta kehittää itseäsi, turvalaiteasiantuntijoitamme ja yksikköämme.

Tervetuloa Rail Systemsin osaajien joukkoon

Liittyessä joukkoomme olet arvokas tiimin jäsen osana Rambollin kansainvälistä noin 800 hengen Rail Systems- yksikköä, johon kuuluu yli 120 turvalaiteympäristön asiantuntijaa. Tässä avainroolissa pääset aktiivisesti osallistumaan ja vaikuttamaan Ramboll Finlandin turvalaitetiimin kehittämiseen, toimintatapoihin ja työskentelykulttuuriin.

Suomessa olet osa 350 hengen ammattimaista, vahvaa ja sitoutunutta rataliikenneosaajan toimintayhteisöä. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu henkilöstöstä huolehtiminen, työtoverien kunnioittaminen, yhdessä tekeminen sekä toisten auttaminen.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi turvalaiteasiantuntijatiimissä (5-10 hlö):

tarjous- ja asiakastyöskentely
kokeneena asiantuntijana toimiminen oman erikoisosaamisesi mukaisissa kysymyksissä
ryhmäsi projektien laadun ja asiantuntijoiden osaamisen kehittäminen
tiimin resurssien suunnittelu
yksikön liiketoiminnan suunnitteluun ja sen kehittämiseen osallistuminen
Räätälöimme tehtävänkuvasi vastaamaan kokemustasi, vahvuuksiasi ja omaa mielenkiintoasi.

Toimipaikkasi voi olla Espoossa tai Tampereella, myös etätyöskentely on myös mahdollista.

Tietoja sinusta

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit luottaa siihen, että esihenkilösi ja kollegasi tarjoavat tukeaan ja apuaan silloin, kun sitä tarvitset. Tämän avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:

soveltuvaa insinööritutkintoa
tehtävää tukevaa työkokemusta
alan tuntemusta ja hyviä verkostoja
sujuvaa viestintää suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
kokemus tiimin koordinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä katsotaan eduksi
aikaisempi projektipäällikkökokemus katsotaan eduksi
Henkilönä olet vastuullinen, järjestelmällinen, selkeäsanainen ja luottamusta herättävä viestijä, jolla on hyvät taidot johtaa yhteistyötä tiimissä ja asiakkaiden kanssa. Työotteeltasi olet määrätietoinen ja osaat hyödyntää muiden asiantuntemusta. Olet yhteistyöhaluinen, positiivinen ja arvostat työskentelyä rennossa työympäristössä, jossa sinulla on merkittävä vaikutus omaan työpäivääsi.

Mitä tarjoamme sinulle

Rail Systems- yksikössämme tarjoamme sinulle:

esihenkilön ja kollegoiden vahvan tuen tehtävässä hyvään alkuun pääsemiseksi
halutessasi mahdollisuus osallistua kansainvälisiin projekteihimme
laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen
ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden hybridityöhön
mahdollisuus verkostoitua kansainvälisten osaajiemme kanssa
Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan
Työskentele kestävän kehityksen ytimessä

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien. Vahvuutemme on ihmisissämme. Työskentelykulttuurimme on avoin ja utelias, ja haemme jatkuvasti tuoreita näkökulmia. Kunnioitamme monimuotoisuutta sen kaikissa muodoissa, ja vaalimme työympäristöä, jossa kaikki voivat työskennellä omana itsenään.

Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Yhdenvertaisten mahdollisuuksien työnantaja

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Ota yhteyttä rekrytointitiimiimme, jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana.

Oletko valmis liittymään joukkoomme?

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tehtävään. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.8.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan, kun sopiva tekijä löytyy.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Anne Jokiranta puh. +358 41 451 5487.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Ramboll3/743999993227940-tiiminvetaja-rail-systems