Luokanopettajan sijaisuus, määräaikainen, Lopen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Luokanopettajan sijaisuus, määräaikainen

Haemme Lopen kunnan perusopetukseen Läyliäisten kouluun määräaikaista luokanopettajan sijaista ajalle 1.8.2024 - 28.2.2025.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja sekä positiivista ja lapsilähtöistä toimintatapaa. Hakijan tulee olla valmis ottamaan osaa koulumme tiimeihin ja toimimaan työyhteisömme aktiivisena jäsenenä.

Luokanopettajan kelpoisuusvaatimus on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) 4 §.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kolme (3) kuukautta.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi, johon tehtäväkohtainen palkka perustuu.

Lopen kunta käyttää sähköistä rekrytointijärjestelmää, joten hakemus tulee tehdä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen liitteeksi tutkintotodistukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609768/fi_FI