Lähihoitaja Valkealan Validia-taloon, Kymen Lehmuskoti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt lähihoitajia Valkealan Validia-taloon Kouvolaan.

Valkealan Validia-talo on tuore validialainen! Haemme lähihoitajia yksikköömme, jossa asuu kehitysvammaisia asiakkaitamme. Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Me Validialla olemme monimuotoinen porukka eri alojen ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin.

Valkealan Validia-talossa pääset tekemään monipuolista ja mielenkiintoista työtä kehitysvammaisten asiakkaidemme kanssa. Työssäsi toimit osana innostunutta ja ammattitaitoista tiimiä. Tuemme, ohjaamme ja avustamme asiakkaitamme päivittäisissä toimissa heidän tarpeidensa mukaisesti, ja kohtaamme jokaisen asiakkaan omana itsenään. Keskeisiä asioita työssämme ovat aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote. Työ kehitysvammaisten kanssa voi olla ajoittain haastavaa, mutta kohtaamme haasteet yhdessä ja toinen toistamme tukien. Työssäsi toimit asiakkaan omahoitajana ja teet omais- ja muuta verkostoyhteistyötä.

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian! Hakeminen Validialle on helppoa, pakolliset tiedot ovat nimi, sähköposti ja puhelin. Voit olla suoraan yhteydessä rekry@validia.fi tai puhelimitse arkisin 044 4784577, niin annamme sinulle lisätietoja.

Haemme lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään kolmessa vuorossa, ja otamme huomioon työnhakijan toiveen työaikamuodosta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, toiveenamme on, että voisit aloittaa työt kesän aikana. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksesi kehitysvammaisten asiakkaiden hoitotyöstä sekä suoritetut lääkehoitoluvat. Kaikkein tärkeintä on avoin mieli ja positiivinen asenne sekä rauhallinen työote, me huolehdimme perehdytyksen ja muut valmiudet työn tekoon. Huomioithan, että tässä haussa emme hae oppisopimusopiskelijoita tai hoiva-avustajia.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyöräedun sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia
- Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian alla olevasta painikkeesta. Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Svetlana Happo, puh. 0400 169 822 tai svetlana.happo@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/4583345-lahihoitaja/applications/new