Prosessinhoitaja elintarviketehtaaseen valmisruok, Salico Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sinulla kokemusta elintarviketuotannosta? Oletko järjestelmällinen ja tehokas työntekijä? Haluatko lisää vastuuta? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme, Salico Oy:lle, elintarviketuotantoon prosessinhoitajaa, vakituiseen työsuhteeseen.

Salico Oy on yksi Suomen suurimista tuoreiden hedelmä- ja vihannesjalosteiden toimittajista tukkukaupalle, fastfood-ketjuille sekä vähittäiskaupoille. Lisäksi Salico valmistaa laajan valikoiman erilaisia food-to-go -tuotteita kuten leipiä, wrappeja, bageleita sekä välipalajogurtteja. Valikoimasta löytyvät myös juhlapöytien suosikkituotteet, voileipäkakut. Salicon uudet ja modernit tuotantotilat kasvisten ja salaattituotteiden käsittelyyn valmistuivat Helsigin Kivikkoon vuonna 2020. Vuonna 2022 valmistui tehtaan uusin osa, ruokatehdas, joka valmistaa leipiä, wrappeja ja muita välipalatuotteita sekä voileipäkakkuja. Käytössä on uusin teknologia, joka mahdollistaa suuren kapasiteetin ja tehokkuuden. Nykyinen vuosittainen vihannes- ja hedelmäjalostetuotanto on noin 6,5 milj. kg/vuosi.

Etsimme nyt tehokasta ja tarkkaa prosessinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat mm. tuotannon valmistustyöhön osallistuminen oman vuoron aikana, opastus, auttaminen, virheiden havainnointi, työjärjestyksen ylläpito, valmistuksesta vastaaminen kiireellisyysjärjestyksessä, ongelmatilanteiden ratkaisu ja uusien työntekijöiden perehdyttäminen. Tuotannossa valmistetaan valmisruokaa; salaatteja, wrapeja, kolmioleipiä, voileipäkakkuja jne.

Prosessinhoitajan toimen tarkoituksena on ruokatuotannon töidenohjaus siten, että asetetut määrä-, laatu- ja ympäristö- ja turvallisuustavoitteet saavutetaan. Prosessinhoitaja toimii sovittaessa myös työnjohtajan sijaisena. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista perehdytyksen, turvallisuusohjeistuksen, dokumentoinnin ja työnohjauksen vuoksi.

Työskentelylämpötila on n. 4 astetta, joten varauduthan viileässä työskentelyyn.

Työtä tehdään maanantain ja lauantain välisenä aikana, 40h viikossa, kello 6-16 välillä. Tuotannon muuttuessa, myös välivuorot kello 17-18 asti ovat mahdollisia. Salico sijaitsee Itä-Helsingissä.

Mitä odotamme sinulta:

-aiempaa kokemusta elintarviketuotannosta tai suurtalouskeittiöstä
   -sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
   -tehokasta, tarkkaa ja energistä asennetta työhön
   -organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoja

Mitä tarjoamme sinulle:

-mahdollisuuden päästä osaksi tulevaisuuden ruokatuotantoa
   -mahdollisuuden osallistua tuote- sekä tuotantokehitykseen
   -vakituisen työn
   -palkkaus elintarvikealojen TES:n mukaisesti

Mikäli kiinnostuit prosessinhoitajan avoimesta työpaikasta, laitathan hakemuksesi tulemaan CV:n kera, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6668094c9e342e001d95872b