Kattoasentajia Etelä-Karjalaan, Best Workers Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme näppäräkätisiä kattoasentajia Lappeenranta-Imatra-alueen urakoihin!

Kattourakat sijaitsevat Etelä-Karjalan alueella, ja kuljet asentajatiimisi mukana kohteisiin. Sinua ei korkeat paikat hirvitä, ja osaat huolehtia työsi laadun lisäksi turvallisuudesta.
Sinulta saattaakin jo löytyä kokemusta kattotöistä ja/tai monipuolista rakennusalan osaamista, erilaiset työkalut ovat tuttuja ja pysyvät hyvin käsissä, ja toimit tehokkaana ja tärkeänä osana rakennustiimiä.

Sinulta tulisi löytyä:
- Työturva- ja tulityökortit
- B-ajokortti
- Hyvä fyysinen kunto ja säänkestävä tekijän asenne
- Kokemus bitumieristäjän työtehtävistä ehdottomasti eduksi

Työajat pääosin ma-pe 7-15:30. Sovellettava työehtosopimus katto- ja vedeneristysala TES. Reilu, kokemuksesi ja osaamisesi mukainen palkkaus.
Työt alkavat kesäkuun aikana, ja jatkuvat ainakin alkusyksylle, mahdollisuus jatkoon.

Kiinnostuitko? Ota meihin suoraan yhteyttä tai jätä hakemus!

Emma-Kukka Rantasalo, p. 050 553 4595, rekry@bestworkers.fi

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Työkohteista: Jotkin työkohteet saattavat sijoittua kaupunkialueen ulkopuolelle, ja vaativat autoa työmatkojen kulkemiseen. Työhaastattelussa kysymme, millä ja minne sinun on mahdollista kulkea töihin, jotta osaamme ottaa sen huomioon.
Asiakasyritystemme työvoimatarpeet elävät nopealla tahdilla, jolloin kutsu töihin voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla. Pyrimme aina huomioimaan tilanteesi, ja ennakoimaan töiden aloitusta ja lopetusta niin pitkälle, kuin mahdollista. Rakennusalan työntekijämme työllistyvät useimmiten projektin loppuessa heti seuraavaan kohteeseemme.

Työhön lähdettäessä: Varmistamme ennen työhön lähtöä, että työsopimus on tehty ja käyty yhdessä läpi, työnkuva on sinulle selkeä ja sinulla on työpaikan yhteyshenkilön tiedot. Meillä on kaikki tarvittavat dokumentit hollilla, palkanmaksutietosi ovat tallennettu ja kaikki työsuhteeseesi liittyvät asiat sovittuna.

Palkanmaksu ja siihen liittyvät seikat: Best Workersin työntekijät saavat pääsääntöisesti työnkuvastaan riippuen palkkansa aina kahden viikon välein. Työntekijämme kirjaavat työtuntinsa käyttämäämme järjestelmään, josta myös itse näet nopeasti ja helposti työaikasi ja kertyneet tunnit.
Palkkauksessa sovelletaan usein asiakasyrityksen käyttämää työehtosopimusta. Joissakin asiakasyrityksissä on käytössä sopimuspalkka me Best Workersillä kerromme avoimesti palkkauksesta lisätietoja aina heti rekrytointiprosessin ensiaskeleella. Kuulemme mielellämme myös aina palkkatoiveesta, joten voit esittää sellaisen vaikka jo hakemuksesi yhteydessä.

Seuraa meitä Instagramissa @bestworkerssuomi ja pysy ajan tasalla avoimista työpaikoista!

Best Workers Suomi Oy toimii paikallisesti ja luotettavasti Kaakkois-Suomen alueella. Kauttamme työskentelee päivittäin kymmeniä huipputyyppejä mm. teollisuudessa, logistiikassa, kiinteistöhuollossa, matkailu- ja ravintola-alalla, sekä rakentamisessa. Best Workers täyttää tilaajavastuulain mukaiset Luotettava Kumppani-ohjelman vaatimukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://bestworkers.fi/avoin-tyopaikka/kattoasentajia-etela-karjalaan/