Kokoonpanotyöntekijä/vuorotteluvapaan sijaisuus, Halton Marine Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Halton Marine Oy etsii vuorotteluvapaan sijaista ajalle 31.7.-30.11.2024.
Kokoonpanotyö on monipuolista, koska valmistamme kaikki tuotteemme asiakkaiden toiveiden mukaan millinvälein. Kokoonpanotyössä käytetään erilaisia käsityökaluja, joiden käyttöön saat kattavan perehdytyksen. Aikaisempaa kokemusta kokoonpanotyöstä ei tarvita.
Kokoonpanotyössä työskennellään päivävuorossa klo 06-14:30.
Perehdytämme ja opastamme kaikki työntekijät huolellisesti omiin työtehtäviinsä sekä työyhteisömme sääntöihin.
Yksiköstämme löytyy oma kuntosali, joka on kaikkien työntekijöiden vapaassa käytössä. Lisäksi jokainen työntekijä voi hyödyntää myös kerran viikossa edullista hierontamahdollisuutta, minkä lisäksi kattava työterveyshuoltosopimuksemme takaa sen, että pidämme terveydestäsi huolta. Oma henkilöstöruokalamme valmistaa päivittäin maittavaa kotiruokalounasta.
Halton panostaa voimakkaasti kestävään kehitykseen ja Lahden yksikkö on ollut energiakulutuksen osalta hiilineutraali vuoden 2020 lopusta lähtien.

Mitä odotamme sinulta?
Positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja halua uuden oppimiseen
Järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, sekä täsmällistä työotetta
Katsomme eduksi kyvyn työskennellä nopeatempoisessakin tuotantotyössä. Aiemmasta kokemuksesta tuotanto- tai kokoonpanotyöstä on hyötyä työn aloituksessa.Ei puhelintiedusteluja! Lisätietoja tehtävästä antaa hakuaikana Janne Huhtaranta; janne.huhtaranta@halton.com. Haku päättyy keskiviikkona 26.6.2024. Huomioithan, että hakemus tulee jättää rekrytointijärjestelmämme kautta, emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.
Haastattelut tehtävää koskien järjestetään viikkojen 27-28 aikana.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-palveluissa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-palveluissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
on alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://halton.solaforce.com/app/external/jobs/68