Sosiaalityöntekijä lastensuojelun avohuolto Janak, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Palkkaus: 4285,32€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Koetko paloa ammatillisiin haasteisiin ja kiinnostaviin, vaihtuviin tilanteisiin?

Meillä on avoinna sosiaalityöntekijän vakituinen virka lastensuojelun avohuollossa ensisijaisena toimipisteenä Janakkala.

Olemme Kanta-Hämeen lastensuojelussa edelläkävijöitä systeemisen mallin mukaisessa työskentelyssä. Sosiaalityöntekijänä olet osa moniammatillista tiimiä. Käytössämme on lastensuojelun oma perheterapeutti, joka osallistuu systeemisiin viikkokokouksiin ja tukee asiakastyössä. Johtavat sosiaalityöntekijämme toimivat tiimeissä konsultoivina sosiaalityöntekijöinä. Systeemisen mallin mukainen työskentely ei tietenkään ole pelkkiä kokouksia, vaan se on koko työskentelymme punainen lanka.

Moniammatillinen tiimityö on lisännyt työhyvinvointiamme. Tiimin tuella sinun ei tarvitse jäädä selvittämään tai ratkaisemaan asioita yksin, vaan apu löytyy omasta tai naapurin tiimistä. Myös työpari löytyy omasta tiimistä ja apua voi kysyä matalalla kynnyksellä. Käymme tiimityönohjauksessa kerran kuukaudessa ja yksilötyönohjausta järjestyy tarvittaessa. Tukenasi on myös työterveyshuollon palvelut. Työpaikallamme on hyvä yhteishenki, joka näkyy ja kuuluu. Työnantajamme on kehittämismyönteinen ja suhtautuu positiivisesti työntekijöiden projekteihin ja kouluttautumiseen.

Virka sijoittuu tiimiin, joissa on jo ennestään kaksi sosiaalityöntekijää sekä sosiaaliohjaaja ja kaksi perhetyöntekijää. Työtilat sijaitsevat Janakkalan Turengin palveluiden ja rautatieaseman läheisyydessä ja käytössäsi on oma työhuone.

Sinulla on mahdollisuus tehdä etätöitä 2 pv/vko ja julkisilla kuljettaessa työmatkoilla työskentelyn pystyy sisällyttämään työaikaan. Työntekijöidemme käytettävissä on yhteiskäyttöauto työajoihin, joten oma auto ei ole välttämätön, mutta vaatii ajokortin. Jos sinulta kuitenkin löytyy oma auto, toimitilojen alueelta löytyy ilmainen pysäköinti.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtäviin voidaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun. Valittavan on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä sekä taitoa hallita kokonaisuuksia. Tarjoamme sinulle timanttisen tiimin ja kattavan perehdytyksen.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen 28.6.2024 klo 15.00 mennessä.

Tehtäväkohtainen palkka on 4285,32 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Opintojen loppuvaiheessa oleville tarjoamme yhden kuukauden palkallisen graduvapaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609621/fi_FI