Keittiötyöntekijä, Rovaniemi, Lentokenttä, Select Service Partner Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Talvisesongin alkaessa Rovaniemen lentokenttä täyttyy joulu- ja talviajan matkailijoista. Kiinnostaako sinua työskentely tässä kansainvälisessä ympäristössä? Etsimme ravintolapalveluihin iloisella asenteella työskenteleviä reippaita keittiötyöntekijöitä.

Etsimme keittiötyöntekijää, joka

-vastaa sämpylöiden ja vitriinituotteiden valmistuksesta
   -on asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja ulospäinsuuntautunut
   -osaa käsitellä yllättäviä tilanteita

Voit olla pitkän linjan ravintola-alan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siitä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta.

Lentoasema on vilkas ja monipuolinen työympäristö. Ravintoloissa tarjoillaan herkullisia annoksia isompaan ja pienempään nälkään, paikan päällä valmistettuja kahvilatuotteita sekä virvokkeita. Ravintolat ovat osa kansainvälistä SSP Groupia.

-Työsuhdemuoto: määräaikainen
   -Työsuhteen kesto: aloitus lokakuussa ja kesto maaliskuun loppuun asti.
   -Työtunteja: keskimäärin 90h/3vko.
   -Palkkaus: maran tes:n mukaan kokemus ja osaaminen huomioiden. Myös sopimuspalkka mahdollinen.
   -Työvuorot: sijoittuvat ma-su klo 11-18 välille.
   -Työpaikan sijainti: Rovaniemen Lentoasemalla ja kulkemiseen oma auto plussaa.
   -Asuminen: asunnon hankkimisessa avustetaan.

Tarjoamme sinulle: työn huippuporukassa, joka aina auttaa ja tukee toisiaan. Ajattelemme, että ravintolatyö perustuu yhteistyöhön. Luomme kulttuuria, jossa yhteiset arvomme näkyvät arjen teoissa ja valinnoissa. Olemme sitoutuneet monimuotoiseen, tasa-arvoiseen ja osallistavaan työpaikkaan, missä jokainen työntekijä voi olla oma itsensä ja missä jokaisella on yhdenvertaiset mahdollisuudet työssä kehittymiseen.

Työssä tarvitset:

-hygieniapassin sekä voimassaolevan terveydentilatodistuksen (ent. salmonellatodistus), mutta voit hankkia nämä myös rekrytointiprosessin edetessä.

Huomioithan, että SSP Finland on savuton työpaikka. Lentoaseman henkilökorttiprosessin takia varmistamme hakijan taustat (henkilöllisyyden, oleskeluluvan, työ- ja opiskeluhistorian sekä työtodistukset) jo hakuprosessin aikana. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään lisäksi Finavian henkilökorttiprosessin aikana turvallisuusselvitys Suojelupoliisin toimesta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus jo tänään ja varmista ajoissa itsellesi ensi talven työpaikka! Haastattelut aloitetaan heti hakuaikana. Valitut henkilöt solmivat työsuhteen Baronalle.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi mm. tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia tietoturvasyistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66631dca9e342e001d8c7984