Ohjaajan sijaisuus, Maljapuron palvelukoti, Kuopi, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Palkkaus: 2556,75€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme motivoitunutta ohjaajaa sijaisuuteen Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Maljapuron palvelukotiin. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja kestää 30.4.2025 saakka.

Ketä me olemme?

Maljapuron palvelukoti on 13 paikkainen vammaispalveluiden asumisyksikkö, jossa vakituisia paikkoja on 12 ja yksi intervallipaikka. Tarjoamme kodinomaista, turvallista ympärivuorokautista asumista Kuopion keskustassa. Järjestämme intervallipaikalla päätösten mukaisia omaishoidon vapaita ja toimimme akuutissa tarpeessa kriisipaikkana.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Työskentelet tehostetun asumispalvelun tehtävissä, palvellen kehitysvammahuollon asiakkaitamme. Työ on kolmivuorotyötä, joka sisältää työskentelyä arki- ja pyhäpäivinä. Työhön kuuluu muun muassa asiakaslähtöinen ohjaus- ja hoitotyö, päivittäisissä toimissa avustaminen, lääkehoito ja moniammatillinen yhteistyö.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan vammaispalveluissa, jossa voit kehittää ammattitaitoasi ja vaikuttaa kehitysvammaisten asiakkaiden elämänlaatuun. Työ on monipuolista ja tapahtuu moniammatillisessa työyhteisössä. Yhdessä rakennamme motivoitunutta ja pätevää työyhteisöä, jossa korostuvat arvostus, työnilo ja mahdollisuudet urakehitykseen. Sinut perehdytetään tehtävään ja sinulla on mahdollisuus päästä myös ison työnantajan tarjoamiin koulutuksiin.

Työhyvinvoinnin tueksi tarjoamme Epassi-edun (liikunta, kulttuuri ja hyvinvointi), työterveyshuollon palvelut ja yksikkösi järjestämää tyhy-toimintaa. Palkkaus 2 556,75€/kk, Sote-sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.

Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä ja vahvaa sitoutumista kehitysvammatyöhön.

Muut huomioitavat asiat:
-Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja
 suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Sijaisuutta täytettäessä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.
-Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Haethan pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Valinta voidaan tehdä heti sopivan hakijan löydyttyä.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609564/fi_FI