Lähihoitaja, Änkilän hoivapalvelu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja/ohjaaja kehitysvamma- ja vanhustyöhön!

Etsimme kehitysvammatyöhön suuntautunutta lähihoitajaa, jolta sujuu myös työ ikäihmisten parissa. Työ alkaa osa-aikaisena, mutta mahdollisuus myöhemmin koko-aikaiseen työhön.

Silamuskoti on pieni ja kodikas ympärivuorokautista hoitoa tarjoava koti, niin kehitysvammaisille, kuin vanhuksille. Maalaismaisemassa, isolla pihalla varustettu idyllinen koti toimii Rautjärvellä, Änkilän kylällä. Meillä työskentelee ammattitaitoinen ja iloinen tiimi, koostuen sairaanhoitajasta, lähihoitajista, hoiva-avustajista ja emännästä, sekä siivoojasta. Toivoisimme löytävämme sinusta, kehitysvamma-alan osaaja, täydennystä mukavaan joukkoomme. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta myös yövuorot mahdollisia.

Toivomme sinulta aktiivista työotetta, sekä aitoa halua mahdollistaa asiakkaalle laadukas, hänen itsensä näköinen arki. Työpäivät muodostuvat asiakkaan ohjaamisesta ja avustamisesta, sekä toimintakyvyn tukemisesta päivittäisissä toimissa, niin kehitysvammaisten kuin ikäihmisten parissa.

Arvostamme asukkaiden kanssa yhteistä tekemistä ja aktiivista arkea, sekä innokkuutta viriketoiminnan vetämisessä. Meillä on hienot puitteet toteuttaa rikasta arkea asukkaille!

Noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus on G20C. Lisätietoja; Nina Puruskainen, 0404199142. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta,
Silamuskodin alta.

Vapaamuotoisen hakemuksen voit laittaa osoitteeseen; nina.puruskainen@silamuskoti.com
Odotamme innolla yhteydenottoasi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:nina.puruskainen@silamuskoti.com