Terveydenhoitaja, Perhekeskus Suvituuli, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 11.7.2024
  • Palkkaus: 3068,10€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme määräaikaista (ajalle 12.8.2024-31.8.2025) terveydenhoitajaa perhekeskus Suvituuleen neuvola- ja opiskeluhuoltopalveluihin. Ensisijaisena toimipisteenä on Kokemäen lastenneuvola ja Harjavallan yläkoulun kouluterveydenhuolto. Työhösi terveydenhoitajana sisältyy lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen sekä koko perheen hyvinvoinnin edistämistä. Terveydenhoitajana olet osa perhekeskuksen laajaa moniammatillista työyhteisöä, joten edellytämme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöhön, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävässä aloittavalta edellytämme lääkehoidon osaamisen ja rikostaustaotteen.

Eduksi luemme työkokemuksen vastaavista tehtävistä, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, aktiivisen moniammatillinen työotteen sekä kehittämismyönteisyyden. Myös hyvä englannin kielen taito ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksesi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnassa noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. . Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Huomioithan, että työhaastattelut toteutetaan 15.7.2024.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-02-63-24/fi_FI