Toimistotyöntekijä, Jätekukko Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työpaikkakuvaus

Jätekukko on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut kotitalouksille 15 kunnan alueella.

Etsimme rekisteritiimiimme määräaikaista (12 kk) asiakastietojen hallinnan osaajaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä toimialalla, mukavat työkaverit, liukuvan työajan, osittaisen etätyömahdollisuuden ja kannustavan työilmapiirin. Toimipaikkamme sijaitsee Kuopiossa uusissa Portin tiloissa.

Tehtävän kuvaus

Päätehtävänä on rekisterin ylläpitoa tukevat tehtävät. Rekisteritiimi vastaa jätehuollon asiakasrekisterin tietojen ylläpidosta yhdessä asiakaspalvelun, laskutuksen, operatiivisen palvelutuotannon ja jäteviranomaisen kanssa. Pääasiallisesti hyödynnät työtehtävissäsi Vingo -toiminnanohjausjärjestelmää, jonka käyttöön saat koulutuksen, sekä Ropo24 elinkaaripalvelua ja MS Exceliä.

Odotamme sinulta

Odotamme, että olet huolellinen, numerotarkka ja analyyttinen tiimipelaaja, joka asiat opittuaan hoitaa työnsä itsenäisesti, tehokkaasti ja tavoitteellisesti.

Olet halukas oppimaan uusia asioita ja ottamaan vastuuta, mutta nautit myös rutiiniluontoisten tehtävien toteuttamisesta.
Hallitset hyvin Office -paketin, etenkin Excelin.

Arvostamme kiinnostusta jätehuoltoalaan, mutta sitäkin enemmän arvostamme oikeaa asennetta, motivaatiota työntekoon ja hyviä yhteistyötaitoja.

Menestyt tehtävässä, jos nautit erityisesti tarkkuutta vaativista tehtävistä ja sinulla on kyky työskennellä järjestelmällisesti.

Kiinnostuitko?

Työ alkaa heinäkuun lopulla tai viimeistään 2.9.2024. Työaika tehtävässä on toimistotyöaika (36,75 tuntia/viikko). Palkkaus määräytyy AVAINTESin mukaan (HAC).

Lähetäthän 1.7.2024 mennessä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@jatekukko.fi
otsikolla "Rekisteri". Kerro meille miksi juuri sinä olisit hyvä valinta. Kerro myöskin, milloin voisit aloittaa työt. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@jatekukko.fi