Matkailupalvelujen johtaja, Valamon Luostari
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Valamon munkkiluostari on ortodoksisen uskonelämän ja kulttuurin elävä keskus. Se kuuluu Suomen ortodoksiseen kirkkoon, joka on autonominen kirkko Konstantinopolin patriarkaatin alaisuudessa. Luonnonkauniilla Pohjois-Heinävedellä sijaitseva luostari ottaa vieraita vastaan ympäri vuoden ja se on yksi itäisen Suomen tunnetuimmista matkailukohteista. Lisätietoja: www.valamo.fi

Kesäaikaan luostari on vilkas matkailukohde mutta luostarielämä on silloinkin toiminnan sydän. Arkea ja juhlaa rytmittävät päivittäiset jumalanpalvelukset, jotka ovat kaikille avoimia. Luostarissa voi majoittua ja ruokailla, osallistua opaskierroksille, tutustua näyttelyyn, museoon ja kirjastoon, tehdä ostoksia matkamuistomyymälässä, tulla opiston kurssille tai järjestää vaikkapa kokouksen. Työ luostarin eri pisteissä avaa ainutlaatuisen mahdollisuuden olla tärkeä osanen tätä monipuolista toimintaa!

Matkailupalvelujen johtajan siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme hänelle seuraajaa. Matkailupalvelujen johtaja vastaa vastaanoton ja myyntipalvelun päivittäisestä toiminnasta, luostarin matkailutoimintojen, markkinoinnin ja myynnin johtamisesta sekä kehittämisestä.

Johtaja toimii lähiesihenkilönä luostarin palvelupisteen henkilöstölle ja ravintolapäällikölle. Hänen tehtävänään on varmistaa asiakkaiden tyytyväisyys sekä vastata oman kustannuspaikan tuloksellisuudesta. Matkailupalvelujen johtajan esimies on luostarin johtaja.

Työ on liikkuvaa ja osittain etätyönä tehtävää, mutta henkilöstöjohtaminen edellyttää riittävää läsnäoloa myös Valamossa. Toimenkuvaa voidaan muokata valitun henkilön osaamisen mukaan.

Odotamme hakijalta vahvaa kokemusta ja näyttöjä matkailutoiminnan ja markkinoinnin johtamisesta, laaja-alaista osaamista matkailualalta sekä soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi korkeakoulututkintoa, esihenkilökokemusta, digitaalisten viestintäkanavien hallintaa ja kokemusta verkkosivuratkaisujen kehittämisestä, näyttöä markkinoinnin ja viestinnän kehittämisestä , hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä suunnitella ja hallita useita projekteja samanaikaisesti, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme ymmärrystä ja halua perehtyä luostariympäristön erityispiirteisiin, vahvaa ja laajaa verkostoa, osaamista talouden johtamisessa, kokemusta sidosryhmä- ja vaikuttajaviestinnästä, tuntemusta Hotellinx- ja Flowvy-ohjelmistoista.

Tarjoamme monipuolisen työn ainutlaatuisessa luostariympäristössä, sitoutuneen ja osaavan tiimin tuen, mahdollisuuden edulliseen ateriointiin, työsuhde-etuna e-passin, vakituisen, kokoaikaisen työn.

Hakemukset, joissa ansioluettelo ja palkkatoive 4.8.2024 mennessä riitta.syren-laine(at)valmennusvalkama.fi

Haastattelut järjestetään pääsääntöisesti viikoilla 32-33 mutta teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn kuluessa.

Lisätietoihin vastaa:
matkailupalvelujen johtaja Jaana Nykänen, p. 044 425 9270
17.-18.6. klo 13-14
25.-26.6. klo 13-15
3.7. klo 10-12
9.-11.7. klo 10-12

henkilöstöpäällikkö Sirpa Koriala, p. 050 566 0809
22.7. klo 9-15
25.7. klo 9-15
30.7. klo 9-15
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:riitta.syren-laine@valmennusvalkama.fi