Erityisavustaja, päiväkoti Leppäsuo, Etu-Töölö, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 8.7.2024
  • Palkkaus: 2136,74€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa erityisavustajaksi päiväkoti Leppäsuolle!

Leppäsuon esiopetusryhmä etsii reipasta ja ammattitaitoista erityisavustajaa. Varhaiskasvatuksen avustajan työ on monipuolista ja innostavaa. Osallistut aktiivisesti lapsiryhmän toimintaan ryhmän muiden työntekijöiden kanssa. Ryhmäavustajana toimit koko ryhmän kanssa sekä suunnitellusti lasten yksilöllisen ohjauksen parissa. Ohjaat ja autat lapsia edistäen heidän omatoimisuuttaan sekä sosiaalisia- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme yksikössämme hyviä vuorovaikutustaitoja, motivoituneisuutta ja oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoja ja joustavuutta arjen äkillisissä tilannemuutoksissa, sekä sitoutumista yhdessä sovittuihin käytänteisiin.

Toimintakulttuurissamme painottuu lämmin ja osallistuva tunnelma, jossa jokaisella lapsella on tilaa kasvaa ja kehittyä. Työskentely isossa päiväkodissa edellyttää kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja tehtäviin nopeasti - säilyttäen samalla ammattimaisuuden ja rauhallisuuden.

Päiväkodin tilat mahdollistavat vahvan yhteisöllisyyden, jossa jokainen lapsi ja työntekijä tuntee itsensä tervetulleeksi ja arvostetuksi.

Leppäsuo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kampista 5 min kävelymatka. Päiväkoti Leppäsuon esiopetus siirtyy vuoden vaihteessa Taivallahden koulun uusiin tiloihin, joten esiopetuksessa pääsee tutustumaan myös koulumaailmaan.

Erityisavustajan vakanssi on eteläisen alueen yhteinen, joten työpisteesi voi muuttua ensi toimintakaudella (2025-2026).

Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen ja rakentamaan merkityksellistä uraa varhaiskasvatuksen parissa, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi.

Olet meille lämpimästi tervetullut ja voit tuoda tullessasi uusia ideoita tai tulla oppimaan yhdessä kanssamme!

Hakijalle on eduksi koulunkäyntiavustajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempi työkokemus päiväkodissa.

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-02-1038-24