Ansvarig närvårdare, Kökar kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Är du den vi söker och behöver?
Vårdar du med stort hjärta? Värdesätter du samarbete och glädje i kombination med profession och framåtanda? Vår ansvariga närvårdare på serviceboendet har gått i pension - är du vår nya kollega?

Om jobbet
Att arbeta som närvårdare innebär att du ger stöd och omvårdnad till de boende utgående från deras behov och önskningar. Hela vårdteamet arbetar för att göra dagen meningsfull och innehållsrik för våra äldre.

Som ansvarig närvårdare är du med i vårdarbetet men även med och planerar, utvecklar och förverkligar hemserviceverksamheten i kommunen. Du arbetar tillsammans med kollegiet mot de mål som satts. Med tanke på god och säker vård är dokumentation och uppföljning också en viktig arbetsuppgift.
Jobbet vi erbjuder är en tillsvidareanställning på 100% med schemalagd arbetstid dag, kväll samt helg. Eftersom hemserviceuppgifter hemma hos klienter kan förekomma är det en fördel med körkort och bil.

Vem är du?
I din roll som ansvarig närvårdare visar du respekt för individen med ett gott bemötande och har förståelse för andras behov, känslor och självbestämmanderätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är flexibel och initiativrik. Du är lugn och trygg och kan samarbeta med andra. Eftersom läkemedelshantering samt dokumentation kring de boende ingår i arbetsuppgifterna behöver du ha goda kunskaper i svenska.

Du som söker har närvårdarexamen och är registrerad i Valvira. Kan hända att du har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom äldreomsorg, vilket är meriterande och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Du har kunskap om läkemedelsbehandling och LOVe certifikat (eller avlägger tentamen inom fyra månader efter anställning)

Om oss
Sommarängen är ett effektiverat serviceboende inom Kökar kommun, med tio platser samt ett periodrum. Sommarängen erbjuder ett tryggt boende i hemlik miljö med personal dygnet runt. Målsättningen med verksamheten är att man ska kunna åldras värdigt till livets slutskede. Detta förutsätter ett nära samarbete mellan ÅHS, vårdpersonal och anhöriga.

Kollegiet dvs arbetsteamet på Sommarängen består av omsorgschefen och sju vårdare varav tre arbetar natt. Kökspersonalen tillreder maten som serveras och lokalvårdaren har hand om städning. Välkommen att bli en av oss!

Om anställningen
Tillsvidareanställning som ansvarig närvårdare 100% av heltid med tillträde snarast möjligast eller enligt överenskommelse. Prövotid 6 månader tillämpas.
Lön enligt AKTA

Ansökan och kontakt
Vi ser fram emot att få din ansökan med personligt brev samt CV senast 24.06.2024
helst som e-post till: camilla.enberg@kokar.ax eller som brev till postadress:
Kökar kommun
Kommunkansliet
22730 Kökar
Märk kuvertet med "Ansökan ansvarig närvårdare"

Närmare upplysningar om arbetet och anställningen får du av omsorgschef Camilla Enberg per telefon: 040 487 9400 eller via e-post: camilla.enberg@kokar.ax
Om Kökar
Kökar är en ögrupp i Ålands yttersta skärgård med ca 240 invånare. Kökar är ett unikt, modernt miniatyrsamhälle med hotell, restauranger, gästhamnar, bibliotek och livsmedelsbutik. Trots att Kökar är en liten kommun finns det ordnad barnomsorg, skola, hälsovård och äldreomsorg.
www.kokar.ax
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:camilla.enberg@kokar.ax