Yleislääkäri, Salo, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Yleislääkäriä Salon Terveystaloon. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ yleislääkärinä Terveystalossa pitää sisällään?

Yleislääkärinä Salon Terveystalossa pääset tekemään monipuolisia yleislääkärin tehtäviä sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi yksityisen terveydenhuollon parissa. Työtehtävät koostuvat työterveys-, yksityis- ja vakuutusasiakkaiden ajanvarauksellisesta vastaanottotyöstä.

Terveystalon Salon toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Turusta ajomatkaa tulee noin 40 minuuttia ja junalla pääsee perille jopa 25 minuutissa. Salon toimipisteessä voit halutessasi tehdä myös ilta- tai lauantaivastaanottoa. Etävastaanottojen pitäminen osan viikkoa on myös mahdollista. Työskentely onnistuu ammatinharjoittajana tai työsuhteisena valintasi mukaan.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon.
 - Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme osaajillemme omat laadukkaat koulutuksemme, Terveystalon Lääkäripäivät, viikoittaiset Tiedosta taidoksi since 2020 -koulutukset ja Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman. Pyrimme tukemaan kouluttautumista myös talon ulkopuolella.
 - Kollegaverkoston ja erittäin sujuvan konsultointiväylän kaikilla lääketieteen erikoisaloilla ja yleislääketieteen substanssijohtamista - ainoana yksityisenä toimijana Suomessa.
 - Ura-asiantuntijan ja oman lääkäriasiakkuusvastaavan tuen työarkeen sekä ammatilliseen kehittymiseen.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä ura-asiantuntija Sanna Koroon (0405050140, sanna.koro@terveystalo.com)

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/240596/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer