Psykologi, Punos Terveysverkostot Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme PSYKOLOGEJA POHJOIS-SAVON alueelle

oppilas- ja opiskelijahuoltoon elokuusta 2024 alkaen! Pohjois-Savon hyvinvointialue jakautuu maantieteellisesti viiteen alueeseen. Voit ilmoittaa meille, millä alueella olisit valmis työskentelemään. Kokonaisuus voidaan rakentaa yhdelle tai useammalle paikakkunalle. Työt sovitaan osa- tai kokoaikaisiksi toiveidesi mukaan. Työt voivat sijoittua esi- tai perusopetukseen sekä toiselle asteelle.

Miksi Punos Psykologit?

Psykologien johtama yritys: Koko yrityksemme on psykologien johtama, ja ymmärrämme syvällisesti psykologien työn vaatimukset ja haasteet. Meillä olet osa asiantuntevaa ja tukevaa psykologiyhteisöä.

Säännöllinen konsultaatio: Tarjoamme mahdollisuuden säännölliseen konsultaatioon kokeneen psykologin kanssa. Vastaavat psykologimme ovat tavoitettavissasi matalalla kynnyksellä kaikissa työhösi liittyvissä kysymyksissä.

Ryhmätyönohjaus: Järjestämme ryhmätyönohjausta, jotta voit kehittää osaamistasi ja saada tukea kollegoiltasi.

Yrittäjyystuki: Psykologit työskentelevät kauttamme itsenäisinä ammatinharjoittajina. Tarjoamme ohjausta yrityksen perustamisessa ja yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Kilpailukykyinen korvaus: Saat kilpailukykyisen korvauksen työstäsi ja lisäbonuksena kattavan työnohjauksen.

Toivomme sinulta:
Hyviä vuorovaikutustaitoja
Aloitekykyä ja ammatillista uteliaisuutta
Asiakaslähtöistä työskentelyotetta
Kykyä verkostoyhteistyöhön
Joustavuutta käytännön tilanteissa

Pätevyysvaatimukset:
Laillistettu psykologin tutkinto Suomessa
Vähintään kolme (3) vuotta täysipäiväistä psykologityön kokemusta

Punos Psykologit on kotimainen, psykologien vuonna 2020 perustama yritys, joka tarjoaa psykologipalveluita ostopalveluna kaikkialle Suomeen. Punos Psykologit on alan keskeinen toimija, ja verkostossamme työskentelee satoja psykologeja eri puolilla Suomea. Valtaosa psykologeista työllistyy kauttamme oppilas- ja opiskelijahuoltoon, perheneuvoloihin sekä erikoissairaanhoitoon. Voit olla uraasi aloitteleva tai jo kokeneempi psykologi - meillä on paikka sinulle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maija.hentunen@punospsykologit.fi