UPS-huoltoinsinööri/teknikko, ABB Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ABB:llä olemme sitoutuneet vastaamaan maailmanlaajuisiin haasteisiin. Keskeiset arvomme: välittäminen, rohkeus, uteliaisuus ja yhteistyö - yhdistettynä monimuotoisuuteen, osallisuuteen ja yhtäläisiin mahdollisuuksiin - ovat avainasemassa pyrkiessämme antamaan kaikille mahdollisuuden luoda kestäviä ratkaisuja. Se on meidän tarinamme. Tee siitä sinun tarinasi.

Tehtävässä raportoidaan Service Managerille.

Haemme UPS-huoltoinsinööriä/teknikkoa vakituiseen työsuhteeseen ABB Oy:ssa. Toimenkuvaan kuuluu UPS-järjestelmien huolto- ja käyttöönotto- sekä asiantuntijatehtävät. Toimit yhteistyössä UPS-myyntimme kanssa rakentaen hyviä kumppanuuksia paikallisten asiakkaidemme kanssa ja toimit myös osana huoltomyyntitiimiämme. Tehtävä vaatii valmiutta matkustamiseen, sillä työajas-tasi noin 80% kuluu asiakkaiden luona ja toivomme sinulta sekä itseohjautuvuutta että innostusta asiakastyöhön.

Työnkuvasi :
Tehtävä kuuluu ABB Oy:n Smart Power -liiketoimintaan, Power Protection Service and UPS systems -yksikköömme. Toimipaikkasi on Pitäjänmäellä Helsingissä, tai mahdollisesti myös Länsi-Suomen alueella. Tulet työskentelemään koko Suomen alueella.

Vastuualueesi:
- Vastaat UPS-järjestelmien huolto- ja käyttöönotto- sekä asiantuntijapalveluista
- Vastaat teknisestä tuesta ja teet huolto-/käyttöönottodokumentit
- Tulevaisuudessa on mahdollista, että osallistut 24/7 UPS-päivystysrinkiin
- Huolehdit huoltomyynnistä oman vastuualueesi osalta

Liityt osaavaan ja energiseen, hyvin suoriutuvaan tiimiin, jossa pääset kukoistamaan.

Pätevyydet tehtävään:
- Yleiset asennustavat, mittalaitteet ja työkalut ovat sinulle tuttuja, tämä on välttämätöntä tehtävien hoitamisen kannalta
- Arvostamme aikaisempaa kokemusta UPS-järjestelmistä sekä pienjännitejakelujärjestelmien kunnossapitotöistä
- S1-, S2- tai S3-pätevyys on eduksi
- MS Officen ja SAPin perustason osaaminen on välttämätöntä
- Eduksi katsotaan IP/väyläosaaminen
- Insinöörin tai teknikon koulutusta sähkövoimatekniikan tai tehoelektroniikan alalta tai työkokemuksen kautta saavutetut vastaavat taidot
- Ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa
- Sinulla on mahdollisuus matkustaa säännöllisesti Suomessa
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämätön

Tietoa meistä:
Arvostamme ihmisiä erilaisista taustoista. Voisiko tämä olla sinun tarinasi? Hae jo tänään tai käy osoitteessa www.abb.com lukemassa meistä lisää ja tutustu ratkaisujemme vaikutukseen eri puolilla maailmaa. #MyABBStory

ABB Smart Power on teknologian maailmanjohtaja, jonka tuotteet ja ratkaisut suojaavat virtalähteitä ja tuovat niihin tiedonsiirtoyhteyden ja älytoimintoja. ABB Smart Powerin älykkäät tuotteet ja ratkaisut parantavat kilpailukykyä parantamalla lähes minkä tahansa toimintojen energiatehokkuutta, tuottavuutta ja luotettavuutta.

Kulttuurimme ja etumme heijastavat arvojamme: rohkeus, välittäminen, uteliaisuus ja yhteistyö. Henkilöstömme arvostaa eduistamme tällä hetkellä eniten esimerkiksi vuosibonusta, mahdollisuutta osallistua osakkeenomistusohjelmaan, jatkuvia oppimismahdollisuuksia, polkupyörä- ja muita hyvinvointi- ja perhe-etuja. Meillä on hybrid-työaikamalli.

Työtehtävän luonteen vuoksi teetämme Suojelupoliisilla (SuPo) tähän positioon valittavan henkilön osalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.abb/finland/fi/job/92006269/UPS-huoltoinsin%C3%B6%C3%B6ri-teknikko