Varhaiskasvatuksen avustaja, Mikkelän päiväkoti, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mikkelän päiväkodissa on viisi eri ryhmää 0-6-vuotiaille lapsille. Tiimisi on 2-5-vuotiaiden Sammaleisten ryhmä. Työkavereinasi on kaksi lastenhoitaja ja varhaiskasvatuksen opettaja. Teemme yhteistyötä myös lapsiryhmiemme välillä.

Mahdollistat erityisesti sen, että 4-vuotiaan pojan on mahdollista osallistua ryhmän toimintaan tasa-arvoisesti muiden ryhmäläisten kanssa. Tuet lapsen omatoimisuustaitoja ja niiden harjoittelemista arjessa, sekä kommunikaatiokansion ja kuvien käyttöä.

Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa, vuorovaikutustaitoja, kärsivällisyyttä , oma-aloitteista työoetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Lapsella on käytössä erilaisia apuvälineitä, mutta niiden käytössä opastetaan.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Voimme käsitellä hakemuksia ja aloittaa haastattelut jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Työpaikan nimi ja osoite: Mikkelän päiväkoti, Lanttikatu 7, 02770 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko, yleensä klo 7 - 16.30 välisenä aikana.
Tehtävät on määräaikainen ajalle 29.7.2024 - 30.6.2025.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva koulutus tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme erilaisten kommunikaatiokeinojen osaamista (kuvat, viittomat) sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1624-24/fi_FI