Perusopetuksen erityisopettaja, Siilinjärven kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Siilinjärven kunnassa on haettavana perusopetuksen erityisopettajan sijaisuus (vakanssinumero 400) ajalle 31.07.-31.12.2024. Sijoituskoulu virkasuhteen alussa on Ahmon koulu. Ahmon koululla on tulevana lukuvuonna n. 590 oppilasta ja 55 opettajaa.

Etsimme joukkoomme pedagogisesta kehittämisestä kiinnostunutta tiimityön hallitsevaa laaja-alaista erityisopettajaa. Odotamme sinulta näkemystä ja kokemusta samanaikaisopettajuudesta oppilaiden oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Hakijalta odotetaan hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja ja halua osallistua koulun yhteisöllisen ja oppilaita osallistavaan toimintakulttuurin kehittämiseen. Lisäksi edellytämme valittavalta sähköisten opetusmenetelmien hallitsemista tai halua kehittyä niiden hyödyntämisessä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaisesti.
Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lausunto työkyvystä / työhön soveltuvuudesta sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus määräytyy OVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.
Virassa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/608377/fi_FI