Osa-aika toimistosiivooja varhaisaamuun, Siivoustoimisto Beki Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme riveihimme uutta siivoojaa Helsingin Bulevardilla sijaitsevaan seurakunnan toimistotilaan. Tässä loistava pieni lisätyö vaikka päätyön tai opiskelun lisäksi!

Työn kuvaus, työajat ja -tunnit:

-Työ suoritetaan aamutyönä mihin aikaan tahansa kello 6-9 välillä maanantaisin

-Työaika on 1,5h/kerta

-Työhön sisältyy pääasiallisesti toimistotilojen puhtaanapitoa

-Perehdytämme kaikki työntekijämme paikan päällä työkohteeseen, sekä työhön vaadittaviin menetelmiin, välineisiin ja aineisiin

Mitä työhön vaaditaan:

-Toivomme sinulta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää siivoussilmää. Tässä kohteessa vaaditaan tarkkaa työnjälkeä.

-Aikaisempaa siivouskokemusta ja/tai laitoshuoltajan tutkintoa katsomme eduksi. Meille tärkeää on myös työntekijän halu oppia ja tehdä aina parhaansa

-Kohteeseen pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä

-Työssä tarvitaan myös kohtalaista suomenkielen taitoa (puhe- ja kirjallinen taito)

Yrityksestämme:

Tarjoamme ammattitaitoista siivouspalvelua 50- vuoden kokemuksella jo vuodesta 1973 alkaen. Olemme luotettava ja vakavarainen keskisuuri perheyritys nyt jo toisessa ja kolmannessa sukupolvessa.

Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja meille on tärkeää ylläpitää hyvää ja avointa vuorovaikutusta heidän kanssaan.

Asiakkaisiimme kuuluu pääkaupunkiseudulla liike- ja tuotantotiloja, pankkeja, eri alojen toimistoja, sekä seurakunnan kohteita, joilla kaikilla on korkeat laatu- ja luotettavuuskriteerit.

Hae työtä:

Jos kiinnostuit, vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen beki@beki.fi, tai täyttää työnhakulomakkeen kotisivuillamme www.beki.fi. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, työkokemuksestasi ja miksi juuri sinä olisit hyvä tähän työhön. Muista myös mainita hakemuksessa, mitä avointa kohdettamme haet. Voit kysellä myös lisätietoja sähköpostitse.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:beki@beki.fi