Ravintolapäällikkö, Lomakeskus Revontuli Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintolapäällikkö -Revontuli Resort, Hankasalmi
Haemme ravintolapäällikköä upeaan kehittyvään ja kasvavaan Revontuli Resortiin.
Revontulen ravintolamaailma koostuu á la carte-ravintola Loimusta, amerikkalaistyylisestä viihdekeilaravintola Revontuli Bowling Dinerista sekä tilausravintola Aurorasta. Rannasta löytyy saunamaailma porealtaineen ja edustustiloineen, johon myös toimimamme ruoat. Talvikaudella Revontuli-salimme stagelle nousevat valtakunnan tähtiartistit. (asiakaspaikkoja yhteensä 900 henkilölle). Kesäkaudella palvelemme lomalaisten ja tapahtumakävijöiden lisäksi golfkenttämme asiakkaita.
Ravintolapäällikkönä vastaat Revontuli Resortin ravintoloiden liiketoiminnoista ohjaten, perehdyttäen ja auttaen kollegoitasi.
Toivomme sinun olevan mukana aktiivisesti ravintoloiden kehityksessä ja innovoimassa uusia tapahtumia yhdessä tiimin kanssa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, huumoria sekä nopeasti muuttuvien tilanteiden ja olosuhteiden sietokykyä.
Edellytämme sinulta löytyvän kokemusta esihenkilötehtävistä sekä ymmärrystä talouden tunnusluvuista. Tahto ja asenne ovat tässäkin tehtävässä vähintään yhtä suuressa roolissa kuin kiinnostus hyvään ruokaan ja juomaan ja asiakaspalveluun. Työ ovat viikonloppupainotteista.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja kuukausipalkkainen. Palkka määräytyy hakijan aikaisemman työkokemuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian. P.S. mukavat työsuhde-edut; mm. golfin pelioikeus, keilaus, fatbiket ja vesipyörät käytössäsi.

Lisätietoja paikasta: tiia.valkama@revontuli.fi, www.revontuli.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tiia.valkama@revontuli.fi