Toimintaterapeutti (Nuorisovastaanotto, Jyväskylä, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 8.7.2024
  • Palkkaus: 2861,28€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle Nuorisovastaanotolle määräaikaiseen työsuhteeseen

TOIMINTATERAPEUTTIA

ajalle 19.8.2024 - 31.5.2025.

Keski-Suomen hyvinvointialue panostaa vahvasti lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluihin. Eri puolelle Keski-Suomea on perustettu uutena toimintana lasten ja nuorten moniammatillisia perustason mielenterveys- ja päihdetyön tiimejä ja vahvistettu perheneuvoloiden roolia osana palvelukokonaisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn toimintaterapeuttina moniammatillisessa nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimissä. Nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimeissä toteutetaan hoidon- ja palvelutarpeen arviointia, terveydenhuoltolain mukaista nuorten mielenterveyden ja päihdetyön tukemista ja hoitoa. Osana tiimiä saat mahdollisuuden kehittää kokonaisvaltaisesti lasten, nuorten ja heidän perheiden hoidollista tukea ja tuoda toimintaterapian osaamistasi ja näkemystäsi tiimeihin.

Toimintaterapeuttina työhösi kuuluu tutkimusten, arvioiden ja lausuntojen tekoa, toimintaterapian tarjoamista lapsille ja nuorille sekä konsultaatioita muille ammattilaisille. Lisäksi tehtävääsi kuuluu lasten ja nuorten arjen toimintakyvyn arviointia sekä lasten, nuorten ja perheiden ohjauskäyntejä.

Tiimien toiminta perustuu vahvasti moniammatilliseen tiimityöskentelyyn. Tehtävässäsi olet osa alueen nuorten mielenterveys- ja päihdetyön moniammatillista tiimiä, joissa lähityökavereina työskentelet psykiatristen sairaanhoitajien, sosionomien, psykologien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa. Työn jatkuva kehittäminen ovat osa arkea.

Toivomme hakijoilta riittävää tietopohjaa lasten ja nuorten mielenterveyden häiriöistä ja vahvaa neuropsykiatrista osaamista. Lisäksi toivomme kokemusta erilaisista mielenterveyden hoitomenetelmistä ja erityisesti osaamista lasten ja nuorten tunnesäätelytaitojen kanssa työskentelystä. Työtä tukevat erikoistumis- ja täydennyskoulutukset katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme tiivistä esihenkilötyön tukea, ryhmätyönohjausta ja työhön liittyvää koulutusta. Työaikamuotona on liukuva työaika ja työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu toimintaterapeutti. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä tarvitaan niin kykyä itsenäiseen työskentelyyn kuin toimimiseen työparina ja tiimissä sekä erilaisissa verkostoissa. Arvostamme kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelut on suunniteltu pidettävän 24.-26.7.2024.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609423/fi_FI