Partneriksi puhtaanapitoalalle, Helsinki, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme yrittäjähenkisiä puhtausalan partnereita!

Uutta konseptia taloyhtiö- ja toimistosiivouksiin markkinoille tuova asiakasyrityksemme hakee yrittäjähenkisiä partnereita Jyväskylään, Turkuun ja Helsinkiin. Uusilta partnereilta odotetaan innokasta ja positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Lisäksi partnereilta odotetaan yrittäjähenkisyyttä, tutkijan mieltä ja aitoa halua tehdä asiat aina vain paremmin. Et välttämättä tarvitse siivousalan taustaa lähteäksesi partneriksi mukaan, vaan riittää, kun arvomaailmat kohtaavat ja intoa löytyy!

Kiinnostuitko? Hyvä, kerron lisää!

Asiakkaamme luoma puhtauspalvelukonsepti on ratkaisu globaaliin haasteeseen kemikaalittomasta tulevaisuudesta. Kemikaalittomuus on avaintekijä, kun halutaan parantaa puhtaanapidon kolmea keskeistä tekijää: nopeutta, laatua ja tehokkuutta.

Mikäli yrittäjyys puhtaanapitoalalla on kiinnostanut, niin tässä on loistava tilaisuus lähteä mukaan osaksi puhtaanapitoalan Teslaa! Asiakasyritys laatii yhdessä uuden aloittavan partnerin kanssa mm. liiketoimintasuunnitelman ja auttaa asiakashankinnassa.

Jos ilmoitus jätti tukun lisäkysymyksiä mieleen, niin hyvä niin! Kerromme tarkemmin kiinnostuneiden kohdalla alkupääomasijoituksesta, perehdytyksestä ja kaikesta mitä sinun tulee tietää kyseistä asiakasyritystä ja konseptia kohtaan.

Lisätietoja kyseisestä tehtävästä:

Emma Paajanen, rekrytointi
emma.paajanen@bolt.works
+358505623852
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1379019