Varhaiskasvatuksen opettaja, Kukola-Moikoisten pä, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Palkkaus: 2.824,79€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sijaitsemme luonnon kauniilla Hirvensalon saarella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Fölin kyydillä pääset perille busseilla nro 14, 15, 50, 51, 54, 55 ja 56. Päiväkotimme toimii kolmessa eri osoitteessa; varhaiskasvatuksen opettajia haemme Honkaistentielle sekä Pitkäpellonkadulle.

Meillä pääset työskentelemään omia vahvuuksia hyödyntäen sekä luomaan ja kehittämään uusia toimintatapoja- ja menetelmiä sekä tekemään leikkirikasta varhaiskasvatusta. Lasten leikki, luonto ja liikkuminen ovat kokopäiväpedagogisen toimintamme keskiössä. Toivottavasti nämä asiat ovat sinulle varhaiskasvattajana tärkeitä. Saat itsellesi nimetyn mentorin, joka opastaa sinua työhön ja tutustuttaa yksikköömme. Meillä saat käyttöösi lisäksi oman IPadin työsi tueksi.

Odotamme sinulta innostunutta ja yhteisöllistä työotetta. Jos sydämesi sykkii laadukkaalle varhaiskasvatukselle ja olet halukas sitä edelleen kehittämään, olemme oikea työyhteisö sinulle. Ota rohkeasti yhteyttä ja laita hakemus. Tule tekemään kanssamme maailman parasta opintopolkua.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Huomioimme valmistumassa olevat varhaiskasvatuksen opettajaopiskelijat.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valittavan tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin (esim. Turun Kaupunginteatteri)
- työsuhdepolkupyöräedun

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-648-24/fi_FI