Lastenhoitajan määräaikainen tehtävä Ivalon kolta, Inarin kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Palkkaus: 2462,64€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme uudelleen 23.6.2024 klo 15.00 mennessä määräaikaista lastenhoitajaa Ivalon koltansaamen kielipesään ajalle 1.8.2024-31.7.2025. Tehtävässä vaaditaan koltansaamenkielen taito, joka tulee osoittaa joko virallisella kielitutkinnolla tai muulla luotettavalla selvityksellä. Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja huolehtii lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvusta ja kehityksestä yhteistyössä kielipesän työntekijöiden ja perheiden kanssa. Arvostamme lastenhoitajaa, jolla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä alan työkokemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §:n mukainen kelpoisuus; tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto. Työaika on keskimäärin 38 h 15 min/vko. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2462,64 euroa. Lisäksi tehtävässä maksetaan mahdolliset kokemuslisät sekä muut lisät (mm. kielilisä) ja Kvtes:n mukaiset etuudet. Tehtävä alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Määräaikaisen työsuhteen aikana ja työsuhteen jatkuessa voi mahdollisuuksien mukaan suorittaa varhaiskasvatusalan oppisopimusopintoja sekä saamenkielen opintoja.

Hakemukset toimeen toimitetaan www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Mikäli sähköistä hakemusta ei ole mahdollista tehdä, toimitetaan hakemus määräaikaan mennessä osoitteella: Inarin kunta, varhaiskasvatus, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo.

Hakuajan aikana pidetään tarvittaessa työhaastattelut, johon kutsutaan erikseen. Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä CV tai ansioluettelo ja muut todistukset toimitetaan pyydettäessä.

Määräaikaiseen toimeen valitun on toimitettava nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Inarin kunta on savuton työyhteisö.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/INARI-02-2-23/fi_FI