Haussa piknik-työntekijöitä (ravintolaplokkari), VIKING LINE ABP
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesätöihin laivalle? Haussa piknik-työntekijöitä (ravintolaplokkari) reitillä Turku-Maarianhamina-Turku.

Miltä kuulostaisi hauska ja haastava kesäduuni, jossa saat puolet kesästä vapaata täydellä palkalla? Viking Line hakee kesäkaudelle 2024 piknik-työntekijöitä M/S Viking Glorylle ja M/S Viking Gracelle kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Hae mukaan porukkaan ja astu matkalle elämän pituiseen kesään! Huom! Tämä työ edellyttää, että asut Turun lähialueella.

Viking Linen ravintoloista, baareista, kahviloista ja buffetista löytyy plokkareille monipuolisesti erilaista työtä asiakaspalvelun parissa. Kesällä laivoilla riittää matkustajia, joten paikkoja löytyy monenlaiselle osaajalle.

Työtehtäväsi valitaan kokemustason mukaan. Edellytämme hakijoilta reipasta asennetta ja mielellään kykyä kantaa lautasia. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja se, että olet aina valmis tarjoamaan asiakkaillemme mahtavia ravintolakokemuksia!

Plokkarin työ on laivalla todella monipuolista ja tarjoaa taatusti mukavaa vaihtelua. Ympärillesi saat kannustavan työporukan - viikkarilaisten yhteishenki on meille ylpeyden aihe.

Työ merillä pitää sisällään monia ainutlaatuisia etuja - tiesitkö että

- Laivalla työskennellessä ansaitset jokaisesta työpäivästä yhden palkallisen vapaapäivän - saat siis puolet kesästä vapaata täydellä palkalla!

- Maittava ruoka kuuluvat merillä luontaisetuihin

- Viking Line tarjoaa paikallisliikenteen kausikortin työsopimuksesi ajalle

- Laivalla pääset shoppailemaan laivan myymälöissä henkilökunnan tuntuvalla alennuksella

Työskentely ja työaika: 4 päivää töissä ja 4 päivää vapaalla -mallin mahdollistaa se, että laivalla tehdään pidempää päivää. Päivittäinen työaika on keskimäärin 10,5 tuntia. Piknik-työssä työskentelet sekä Viking Glorylla että Viking Gracella samana päivänä ja yövyt kotona. Työpäiväsi alkaa klo 07.30 aamulla Turussa ja päättyy noin klo 20.00 illalla Turussa. Tämä konsepti edellyttää, että asut Turun alueella.

Palkkaus: plokkarin työnimikkeen (eli cateringbiträde) ja työehtosopimuksen mukaan. Peruspalkan (2 180,72e/kk eli noin 14 työpäivää) päälle maksetaan Viking Linella kuukausittainen ruoka- ja asumislisä (n. 404 euroa) sekä laivan myyntiin sidottu palveluraha (palvelurahan suuruus vaihtelee, mutta kesäkaudella 2023 plokkarit saivat palvelurahaa keskimäärin 270 e/kk.)

Hyppää siis mukaan aalloille ja tule luomaan kesämuistoja osana Viking Linen porukkaa. Jätä hakemuksesi Hae työpaikkaa-painikkeen kautta.

Esikarsintavaiheessa kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun (Recright). Videohaastattelukutsun lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Työ alkaa pian, joten ethän odota hakemuksesi kanssa!

Linkki tälle sivulle
https://www.vikingline.com/fi/hae-tyota/tyoskentele-laivalla/suomesta-ja-ahvenanmaalta/?rmpage=job&rmjob=2514&rmlang=FI
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.vikingline.com/fi/hae-tyota/tyoskentele-laivalla/suomesta-ja-ahvenanmaalta/?rmpage=job&rmjob=2514&rmlang=FI