Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, Kivenlahden terv, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pääpaino työnkuvassa on tällä hetkellä tiimimallisessa toiminnassa toimiminen osana moniammatillista työyhteisöä, jossa korostuu hoidontarpeen arviointi puhelimessa päiväluontoisissa päivystysasioissa ja kiireettömissä hoidontarpeiden kartoitoituksissa hoidonjatkuvuuden sekä yksilöllisen palvelun turvaamiseksi.

Luonnollisesti teemme hyvin tiivistä moniammatillista yhteistyötä lääkäreiden ja muiden ammattilaisten kesken.

Kysyntä terveyspalveluihin on suurta ja koetamme vastata kysyntään kehittäen palveluitamme. Kollegiaalinen työyhteisö on apunasi sekä tuo inhimillisyyttä työkokemukseesi. Yhdessä olemme vahvoja ja toisia arvostavassa työyhteisössä työskentely on tuottavaa.

Kivenlahden terveysasemalla työskentelee tiivis ammattitaitoinen moniammatillinen toimiva työyhteisö ja tahtotilana on tehdä hyvää yhteistyötä kollegoiden kanssa. Tärkeimmiksi arvoksi nostaisimme hyvän perehdytyksen, vaalimme työhyvinvointia sekä hyvää avointa työilmapiiriä, jossa kaikkien olisi tuottoisaa työskennellä.

Olemme kehitysmyönteisiä ja työntekijälähtöiset kehittämisideat erityisesti tekevät arjesta sujuvampaa sekä muokkaavat toimintoja myönteiseen suuntaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja/sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomenkielen suullista -ja kirjallista osaamista.

Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme:
- avointa mieltä uusien työtehtävien edessä sekä motivaatiota terveysasematyötä kohtaan ymmärtäen työnluonteen vaativuuden sekä paineensietokyvyn merkityksen.
- Lifecare potilastietojärjestelmän tuntemus on eduksi, sekä mahdollisesti kokemus tiimimallisesta terveysasematyöstä.
- Ruotsin- ja englanninkielen taidosta on paljon hyötyä.

Tervetuloa joukkoomme!

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-415-24/fi_FI