Huoltoasentaja, Signode Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Signode on amerikkalainen konserni, jonka toiminta ulottuu käytännössä koko maailmaan. Tarjoamme asiakkaalle käyttövarmoja ja kustannustehokkaita järjestelmiä käärintään ja tuotteiden suojaamiseen.

Signoden toiminta perustuu korkeaan asiantuntemukseen ja jatkuvuuteen, toisin sanoen turvallisuuteen asiakkaillemme. Signodella on oma tuotekehitys ja valmistus alkaen teräsvanteesta aina kokonaisiin kehittyneisiin pakkausjärjestelmiin.

Osaamisemme ja kokemuksemme kautta pystymme auttamaan asiakasta valitsemaan oikean tuotteen kaikkiin sovelluksiin. Pystymme myös tekemään muutoksia vakiokoneisiimme tai valmistamaan täysin asiakkaan tarpeen mukaisen koneen. Signode etsii pitkäaikaisia asiakassuhteita ja Signodella on johtava asema markkinoilla, kun painopisteenä on täysautomaattiset ratkaisut vannetuksessa ja kiristekäärinnässä.

Signode antaa ehdotuksen parhaasta, varmimmasta ja taloudellisimmasta tavasta pakata tuotteenne.

Etsimme nyt

HUOLTOASENTAJAA

Työtäsi voit tehdä joko Vantaan, Kouvolan tai Porvoon alueelta käsin.

Huoltoasentajana tehtäviisi kuuluu käärintäkoneiden ja vannetuskoneiden sekä niiden oheislaitteiden mekaaninen ja sähköinenhuolto, asennus sekä erilaiset muutostyöt asiakkaidemme tiloissa Suomessa ja osin ulkomailla. Tehtävä on itsenäinen, haasteellinen ja vaihteleva tekninen työ, jossa toimit yrityksemme laadun ja arvojen edustajana asiakkaallamme, osana kokeneiden teknikoiden tiimiä. Huolehdimme, että saat tehtävään hyvän perehdytyksen, sekä jatkuvat kehittymisen mahdollisuudet. Työ edellyttää jatkuvaa matkustamista, niin kotimaan kohteissa ja toisinaan asiakkaillamme ulkomailla, pääosin Euroopan maissa. Englannin kielen taito on tässä työssä välttämätön. Tehtävääsi pääset nopeasti kiinni, kun omaat kokemusta vastaavista teknisen asentajan tehtävistä ja reissutyö on sinulle tuttua. Jos olet alan tuore kyky, ja tunnet että tämä olisi sinun paikkasi, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Sinulta tulisi löytyä:
 Sähkötekniikan, automaation, mekatroniikan tai vastaava tutkinto
 2-3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
 Asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisuasenne ja suuri vastuuntunto
 Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito eduksi
 Hyviä tietoteknisiä taitoja (MS Office)
 PLC: n, Siemensin ohjelmointitaito on eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn isossa kansainvälisessä yrityksessä. Huolehdimme että matkustaessasi majoitus ym. puitteet ovat mukavat, ja matkustaminen kompensoidaan hyvin. Tiimi on tiivis ja kollegiaalinen tuki on vahva. Tuemme kouluttautumista, kehittymistä ja etenemistä työssäsi alasi huippuammattilaiseksi. Työ on vakituinen, ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Laitathan hakemuksesi pikaisesti sisältäen CV:n palkkatoiveineen, viitteellä HUOLTOASENTAJA sähköpostiin rekry.octopus@signode.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Heinonen, Regional Service Manager, p. +358406350234.

Paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa osoitteesta