Hammashoitaja, Kainuun hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme itsenäisen työotteen omaavaa hammashoitajaa Sotkamon hammashoitolaan. Sijaisuus voi alkaa heti ja kestää 31.12.2024 saakka. Sotkamon hammashoitola sijaitsee kunnan viihtyisässä keskustassa, Vuokatin läheisyydessä. Hammashoitolassa on useita hoitohuoneita, hammaslääkäri ja hoitaja pareja, sekä muutama suuhygienisti.

Hammashoitajan tehtävänä ovat hammaslääkärin avustaminen, ajanvaraus ja muut hammashoidon tehtävät. Välinehuolto on keskitetty Kajaaniin. Työntekijä perehdytetään tehtävään ja arjen tukena on ammattitaitoinen henkilöstö. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus, hammashoitajan tutkinto tai lähihoitaja (suuntautuminen suun terveydenhuoltoon). Myös hammashoitaja- ja suuhygienistiopiskelijat huomioidaan haussa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan kokemus LifeCare-potilastietojärjestelmästä sekä hyvät työyhteisötaidot.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Pätevän hammashoitajan palkka on 2494,75 €/kk, opiskelijoiden palkkaus määräytyy suoritettujen opintojen mukaan. Koeaika 2 kk. Työn aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.

Pääset tutustumaan alla olevan linkin kautta hammashoitajan työhön. Te-live lähetyksessä 6.4.2023 vieraana oli johtava hammaslääkärimme Anni Temonen.

https://te-live.fi/lahetykset/dMKJzkXGs
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-05-114-24/fi_FI