Myymäläesimies, liikunnanohjaaja, fysioterapeutti, H & F Admin Corporation Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 20.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Myynnin ja liikunta-alan osaaja tule osaksi H&F Admin Corporation Oy:n/HealthEx Rovaniemen terveysliikuntapisteen liikunta- ja hyvinvointitiimiä.

HealthEx Rovaniemi on matalan kynnyksen terveyskuntosali sekä fysioterapia- ja hierontapalveluita tuottava yritys, joka innostaa ja motivoi asiakkaitaan liikunnan ja terveellisten elämäntapojen pariin ammattimaisella otteella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä yritys että yksityisasiakkaista.

Haemme Revontulen kauppakeskuksessa sijaitsevaan HealthEx terveysliikuntapisteeseen toimipaikan vastaavaa. Toimipaikan vastaavana huolehdit toiminnan laadusta, myynnistä, palvelutasosta, asiakastyytyväisyydestä ja tuloksellisuudesta. Odotamme sinulta
-Rohkeutta ja innokkuutta tarttua uusiin haasteisiin
-Näyttöä myyntiosaamisesta
-Sitoutuneisuutta asetettuihin tavoitteisiin ja päämääriin
-Oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä

Työhösi kuuluu myös terveysliikunnan ohjaaminen ja liikuntaneuvonta, joten liikunta-alan osaaminen katsotaan eduksi. Myös toiminimellä tai yrityksellä toimiminen katsotaan eduksesi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv sähköpostiin jaana.ronkko@healthex.fi 20.7.2024 mennessä. Hakemus kannattaa laittaa pian, sillä työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jaana.ronkko@healthex.fi