Verhoilija, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Raumalle osaavaa ompelutaitoista VERHOILIJAA!

Tehtävästä:

Haemme hieman kokeneempaa verhoilutaitoista ompelijaa asiakasyrityksessä toteutettavien ja sen asiakkaille räätälöityjen tuotteiden suunnitteluun ja ompeluun.

Tässä tehtävässä tehtävässä olet osa muuta tuotannon tiimiä. Tehokkuus, tarkkuus ja innovointi ovat keskiössä tässä tehtävässä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta, hyviä yhteistyötaitoja, ripeää ja huolellista otetta työhön, kykyä omaksua uutta ja tehdä työtä itsenäisesti. Arvostamme työkokemuksesi lisäksi mahdollisuuttasi työskennellä suomen kielellä.

Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö. Työpäivät sijoittuvat arkipäiviin klo 8-16 välille.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa tekstiilialan osaamistasi lämminhenkisessä ja laadukkaassa työyhteisössä. Palkkauksesi määritellään Tekstiili- ja Muotialan työehtosopimuksen mukaan, jossa huomioidaan aiempi kokemus ja myös osaaminen. Työsuhteesi solmitaan aluksi Henkilöstöliigan kanssa ja myöhemmin sinulla on halutessasi mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Haku:

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Jätäthän hakemuksesi meille 23.06.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella numerosta 040 3075011/Suominen.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton HELA:n jäsen.

Tunnemme työt ja tekijät!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/19895419