Jalkaterapeutti Hämeenlinna, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 26.7.2024
  • Palkkaus: 2700€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa jalkaterapeutiksi Oma Hämeelle! Vahvistamme kuntoutuksen jalkaterapiapalveluita ja haemme Hämeenlinnaan Viipurintien terveysasemalle jalkaterapeuttia uuteen toimeen.

Tehtävä edellyttää laillistetun jalkaterapeutin tutkintoa. Työtehtävä sisältää pääsääntöisesti vastaanotolle tietyin kriteerein tulevien asiakkaiden jalkaterapiaa, osallistumista työn kehittämiseen sekä tarvittaessa lääkinnällisen kuntoutuksen työryhmään.
Tehtäviisi saat perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Aikuisten kuntoutuksessa on tällä hetkellä kaksi jalkaterapeuttia, joten kollegiaalista tukea on saatavilla.

Edistämme hakua joustavasti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtäväkohtainen palkka on 2700€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaan.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Tehtävä sisältää itsenäistä työtä iäkkäiden kanssa. Ikäihmisten kanssa työskentelevän tulee esittää sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) 28.1 §:n mukainen rikosrekisterilain 6.4 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/608667/fi_FI