Tapahtumatuottaja, Kotkan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 19.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko etsimämme kehittämisorientoitunut tapahtumatuotannon ammattilainen?

Kotkan kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut hakee tapahtumatuottajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tapahtumatuottajana olet mukana tapahtumiemme tiimeissä tuottaen ja kehittäen edelleen Kotkan Meripäiviä, Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -tapahtumaa sekä kaupungin muuta tapahtumatoimintaa.

Tapahtumatuottajan työssä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia, oma-aloitteisuutta, vastuunkantokykyä sekä joustavuutta ja paineensietokykyä ajoittain nopeatempoisessa festivaalityössä. Tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa tutkintoa tai riittävää alan työkokemusta. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset osaamista ja kokemusta tapahtumatuotannoista, monipuolisia viestintätaitoja, yhteistyökykyä sekä hyvää kirjallista ja suullista esiintymistaitoa sekä englannin kielen taitoa. Lisäksi arvostamme innostunutta ja innostavaa työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja ja positiivista asennetta sekä tapahtumakentän ja kulttuurin tuntemusta.

Palkkaus on KVTES:n mukainen 2 606,80e/kk. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KOTKA-02-12-24/fi_FI