Äidinkielenopettaja, Suomen Kristillinen Yhteiskoulu
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen kristillinen yhteiskoulu hakee määräaikaista äidinkielen tuntiopettajaa ajalle 1.8.-2024-31.5.2025.

Suomen kristillinen yhteiskoulu on kristillisiä arvoja kunnioittava kouluyhteisö. Annamme turvallisessa ja vapaassa ilmapiirissä kristillisen arvomaailman mukaista, korkeatasoista, yleissivistävää opetusta.

Päätoimisena tuntiopettajana puolet opetuksesta muodostuu lukion äidinkielen opetuksesta ja sen lisäksi vastaat S2-opetuksesta alakoulun, yläkoulun ja lukion tarpeisiin. Työssä pääset tutustumaan kiinnostavalla tavalla koko peruskoulun ja lukion kenttään. Työ sopii henkilölle, jolla on kiinnostusta kehittää pedagogista osaamistaan eri vuosiluokilla.

Työ toteutuu yhdellä kampuksella, ja yhdessä työyhteisössä, jossa tunnemme sekä toisemme että oppilaamme. Koulumme on oppilasmäärältään suhteellisen pieni, jossa on yhteensä n. 200 peruskoulun oppilasta ja lukiolaisia. Työssä vaaditaan hyviä yhteistyötaitoja. Kouluyhteisön tärkeänä arvona on oppilaan mahdollisuus tulla kohdatuksi omana itsenään, joten työssä tarvitaan kykyä empaattiseen ja myötätuntoiseen vuorovaikutukseen. Tehtävä sopii myös juuri valmistuneelle tai loppuvaiheen opiskelijalle.

Työmme on merkityksellistä, kristillisiä arvoja ja yksilöä kunnioittavaa. Teemme vahvasti ja sydämellä työtä yhteisen hyväksi. Rakennamme yhdessä kokemuksia arjen hetkistä ja oppimisen tilanteista oppilaille sekä koko kouluyhteisölle. Koulumme sijaitsee Kaarinassa kauniin luonnon ympäröimänä meren rannalla https://www.skyk.fi/koulu/.

Palkkaus määräytyy Sivistan yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.
Tehtävän täyttämisessä käytämme 4 kk:n koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rehtori@skyk.fi