Psykologi (psykiatrian osasto- ja avopalvelut, Sa, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Palkkaus: 3936,45€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
PSYKOLOGIA

Tarjoamme sinulle psykologin tehtävää psykiatrian osastopalveluissa sekä vastaanottopalveluissa psykoosityöryhmässä. Toimit osasto- ja avopalveluissa osana moniammatillista työryhmää tehden hoidollisia interventioita ja psykologisia tutkimuksia sekä vastaten konsultaatiotarpeisiin. Olet mukana toteuttamassa, kehittämässä ja suunnittelemassa potilaiden hoitoprosesseja sekä interventiopohjaisia toimintamalleja.

Psykoosityöryhmään olemme tuomassa tietokonepohjaista CIRCuiTS-kuntoutusmenetelmää potilaiden kognitiivisen kuntoutuksen interventioksi. Psykologin tehtävä CIRCuiTSiin liittyen on toteuttaa kognition tutkimuksia ja vetää kuntoutusryhmää. Tehtävään valitun kanssa keskustelemme tarkemmin tarvelähtöisestä työajan jakautumisesta osasto- ja avopalvelujen kesken, lähtökohtaisesti se olisi noin 50/50.

Tarjoamme sinulle Sairaala Novassa modernit työskentelytilat, koulutusmyönteisen suhtautumisen sekä motivoituneen ja kehitysmyönteisen työyhteisön. Tukenasi ovat psykologikollegat sekä moniammatillinen työryhmä. Meillä saat mahdollisuuden kehittää itseäsi psykiatrian haastavalla erikoisalalla, olet sitten kokenut konkari tai urasi alkutaipaleella oleva psykologi.

Eduksi luemme
- Työkokemuksen psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta tai muista psyykkistä tukea tarjoavista palveluista.
- Osaamisen ja kiinnostuksen psykologisten tutkimusten tekemisestä sekä arvioinnista.
- Kyvyn joustavaan työskentelyyn sekä itsenäisesti että työryhmässä ja valmiuden konsultaatioiden tarjoamiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu psykologi. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609331/fi_FI