Varhaiskasvatuksen opettaja, Kuusamon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 20.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tilaa hengittää - Sua kutsuu Kuusamo

Ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii aktiivinen ja jatkuvasti kehittyvä monipuolisten palveluiden Koillis-Suomen talousalueen elinvoimainen kaupunkikeskus. Meille tärkeitä arvoja ovat hyvinvointia tukeva arjen sujuvuus ja turvallisuus, yhteisöllisyys, osaamisen jatkuva kehittäminen ja vastuulliset valinnat.

Haemme VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa (1149) Rukan päiväkodille toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään alkaen mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Ryhmän varhaiskasvatuksen opettaja vastaa ryhmän laadukkaan pedagogiikan suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioimisesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Kelpoisuusvaatiuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 / § 27 mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.
Tehtävässä noudatetaan OVTES:n mukaista koeaikaa.

Tehtävässä sinulta edellytetään hyviä vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja organisointitaitoja sekä motivaatiota varhaiskasvatuksen kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Eduksi luetaan positiivisen pedagogiikan ja luontokasvatuksen menetelmien tuntemusta.

Haluaisimme innostavaan varhaiskasvatuksen joukkoomme yhteistyökykyisen, sensitiivisen myönteisen varhaiskasvatuksen opettajan, joka jakaa meille yhteisen toisista välittämisen arvon.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 570278. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella Kuusamon kaupunki, varhaiskasvatus, PL 9, 93601 KUUSAMO. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kuusamon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen henkilökuntaetuna paikkakunnan liikunta- ja kulttuuripalveluja. Kehitämme henkilöstön osaamista ja käytössä on liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön tehtävänkuvan niin salliessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/570278/fi_FI