Sairaanhoitaja Karhulan sairaala os. 6, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Palkkaus: 2988,48€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Karhulan sairaalassa toteutetaan erikoissairaanhoidosta ja päivystyksestä siirtyneiden potilaiden kuntouttavaa jatkohoitoa. Päämääränämme on potilaan kotiutuminen ensisijaisesti omaan kotiin. Sairaanhoitajan työ yksiköissämme on monipuolista ja vastuullista. Hoidamme potilaita suunnitelmallisesti ja moniammatillisesti sekä edistämme toipumista ja kuntoutumista aktiivisesti uudessa tilanteessa.

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.8.24-25.6.25. Ajankohta on sovittavissa myös esim. vuodeksi tai lyhyemmälle ajalle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaan ammattitaitoasi. Meillä saat hyvän perehdytyksen, monipuolisia työtehtäviä ja epassi liikunta- ja kulttuuriedun arvoltaan 200€ (2024). Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lääkeluvat voit suorittaa, kun aloitat työsi. Tartuntatautilain mukainen soveltuvuus on oltava kunnossa.

Teemme haastatteluja jo hakuaikana. Laitahan hakemus tulemaan niin olemme sinuun pian yhteydessä! Halutessasi palveluesihenkilö antaa tehtävästä lisätietoja.

Tule tekemään merkityksellistä työtä ammattitaidolla!

Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-01-140-24/fi_FI