Rakennustarkastaja, PARIKKALAN KUNTA
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 8.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Parikkalan kunta hakee innovatiiviseen ja mukavaan tiimiimme keskelle luonnonkaunista Etelä-Karjalaa

RAKENNUSTARKASTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 16.9.2024 alkaen.

Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluu kunnallinen rakennusvalvonta ja rakennuslupiin liittyvät ohjaus-, valmistelu-, päätös- ja katselmustehtävät, rakennetun ympäristön valvontatehtävät, rakennustietokannan ja osoitejärjestelmän ylläpito (n. 60%). Lisäksi tehtäviin tulee muita teknisen hallinon alaisia töitä erikseen sovittavalla tavalla (n. 40%).

Viran kelpoisuusvaatimuksena on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen pätevyys eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai MRA 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus. Hakijalta edellytetään lisäksi riittävää kokemusta rakennussuunnittelusta ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Aikaisempi kunnan rakennusvalvonnan tehtävien hoito katsotaan hakijalle eduksi.

Viran hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, asiakaspalvelutaitoja, yhteistyökykyä ja oman auton käyttöä. Viran hoitamisen edellytyksenä on sujuva suomen kielen puhe- ja kirjoitustaito.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset, joihin on liitettävä ansioluettelo pyydetään lähettämään 8.7.2024 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta https://www.kuntarekry.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609313/fi_FI