Varhaiskasvatuksen opettaja, Haminan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme
VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen. Aloitus on sovittavissa. Tehtävän ensisijaisena sijoituspaikkana on Linnoituksen päiväkoti, alle 3-vuotiaiden ryhmä.
Kelpoisuusehtona varhaiskasvatuksen opettajan toimeen on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75§) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).
Toivomme sinulta hyvää pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia osana tiimiä. Odotamme, että osaat työhön liittyvän suunnittelun ja toteutuksen sekä hallitset työssä vaadittavien TVT-laitteiden ja ohjelmistojen käytön sujuvasti. Odotamme sinun myös olevan innostunut positiivisesta pedagogiikasta ja ratkaisukeskeisestä työotteesta.

Saat mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Tarjoamme sinulle Haminan kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä ja pääset osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Saat myös käyttöösi Epassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Työehtoja koskevat määräykset ja palkkaus ovat OVTES:n mukaiset. Vakituisesti täytettävissä tehtävissä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 24.6.2024 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 HAMINA. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Valitun on ennen työn alkamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Linnoituksen päiväkodin johtaja Minna Strömberg, p. 040 778 2179, minna.stromberg@hamina.fi.

Tule töihin Haminaan - maailmanluokan pikkukaupunkiin!

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/haminan-kaupunki/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609316/fi_FI