Kokki, Bergvikin kartano / Golf Bistro, Salo, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 22.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja monipuolista kokkia. Työskentely paikkoina Bergvikin kartano Kruusilassa sekä Golf Bistro Salon golfkentän kupeessa.

Tarjolla on täydet tunnit, ja työtä riittää arviolta syyskuun 2024 loppuun, mahdollisesti pidempäänkin.

Golf Bistrossa italialainen à la carte menu ja Bergvikin kartanolla monipuolinen tilausmenu, yritystapahtumista-hääjuhliin.

Olet etsimämme henkilö jos:

-Olet koulutukseltasi ja/tai ammatiltasi kokki, ja sinulta löytyy jo jonkin verran aikaisempaa kokemustaà la carte-kokin tai
 buffet-kokin tehtävistä
-Hymysi on herkässä, olet aurinkoinen ja asiakaspalveluhenkinen työkaveri
-Olet työtä pelkäämätön, nautit hektisyydestä ja haluat tehdä monipuolisia kokin työtehtäviä

Kiinnostuitko?

Täytä Eezy;n sähköinen työhakemus osoitteessa www.eezy.fi, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo asiointiprofiili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.

Lisätietoja tehtävästä: Henna Hietanen, p.0408022923, henna.hietanen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/527972260