Työnjohtaja, energiarakentaminen, KVL-Tekniikka, KVL-TEKNIIKKA OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KVL-Tekniikka konserni on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin. Päätoimialojamme ovat energia-, infra ja ratarakentaminen. Toimialueemme on koko Suomi, ja toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Lempäälästä, Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Rovaniemeltä.

Tule meille töihin!

Etsimme työnjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Etelä-Suomen alueella toteutettaviin energiarakentamisurakoihin, jotka koostuvat pääsääntöisesti kaukolämpöprojekteista ja mahdollisesti myös infrarakentamisen hankkeista. Tuleva työpisteesi sijaitsee Helsingissä. Työnjohtajana valvot työmaita ja osallistut työhön tarvittaessa. Saat tehtäviin kattavan perehdytyksen, ja työssäsi sinua tukee projektipäällikkö ja hallinto liiketoiminnan eri sektoreilta. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuolisia projekteja.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta, kuten infra- tai LVI-alan insinööriopintoja, sekä ymmärrystä kaukolämpö- ja infrarakentamisesta. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi! Emme odota täysin valmiita tekijöitä, vaan kannustamme kasvuun työssä. Meillä saa kasvaa isoksi. Olet etsimämme henkilö, jos työkalupakistasi löytyy sosiaalisten taitojen lisäksi oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä tahtoa sitoutua yhteisiin arvoihimme ja pelisääntöihimme.

Lähetä hakemuksesi pian

Hakemuksenpalkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@kvl-tekniikka.fi. Hakuaika päättyy 23. kesäkuuta 2024. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Kysy lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Antti Törmälä, puh. 010 2195 238.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://kvl-tekniikka.fi/kvl-tekniikan-avoimet-tyopaikat/