Laborantti, Eurofins Ahma Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kuutta (6kpl) Laboranttia Eurofins Ahma Oy:n Oulun laboratorioomme. Laborantin tehtävät ovat määräaikaisia vuoden 2024 loppuun saakka.

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat erilaisten ympäristönäytteiden ja geologisten näytteiden esikäsittely ja analysointi. Näytteiden esikäsittelytehtäviin sisältyy mm. näytteiden liuotuksia mineraalihapoilla (kuningasvesi ja nelihappo) ja erilaisilla sulatemenetelmillä (Na2O2, Boraatti ja NaOH). Analysointitehtävät voivat sisältää mm. pH/EC määrityksiä, asiditeettititrauksia, fluorin määrityksiä ioniselektiivisellä elektrodilla sekä alkuainemäärityksiä ICP-emissiospektrometrilla ja/tai ICP-massaspektrometrilla.

Työ on osittain fyysistä ja vaatii oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja ripeyttä. Töitä tehdään myös lauantaivuorossa. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, tukenasi on kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Työskentelet Nuottasaaren teollisuusalueella sijaitsevassa laboratoriossa monipuolisissa työtehtävissä, joten työtehtävät edellyttävät vähintään 18 vuoden ikää. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla huolellinen, järjestelmällinen ja yhteistyökykyinen työskentely ote ja kykenet työskentelemään ajoittain hektisessäkin toimintaympäristössä. Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi laborantin tai laboratorioanalyytikon tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus akkredoidusta laboratoriosta, hyvä suomen kielen taito sekä sujuva tietokone ja excel/word osaaminen.

Lisätietoa tehtävästä antavat:

Outi Lammi (Outi.Lammi@etn.eurofins.com) tai

Sanna Välimäki (Sanna.Valimaki@etn.eurofins.com

Lähetäthän hakemuksesi ja vapaamuotoisen ansioluettelosi 30.6.2024 mennessä lomakkeen kautta. Ensimmäinen haastattelukierros voidaan toteuttaa videohaastatteluna. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Eurofins Ahma Oy työllistää noin 120 ympäristö- ja laboratorioalan ammattilaista. FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoimat (SFS-EN ISO/IEC 17025:2017) laboratoriomme sijaitsevat Rovaniemellä, Oulussa ja Seinäjoella. Tarjoamme myös ympäristöasiantuntija- sekä ympäristönäytteenottopalveluita ympäri Suomen. Olemme osa Eurofins Environment Testing Finland -business linea, joka koostuu viidestä yhtiöstä ja kuuluu kansainväliseen Eurofins Scientific -konserniin. Eurofins Envinroment Testingissä työskentelee yhteensä yli 400 osaajaa monipuolisissa työtehtävissä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin muun muassa tarjoamalla virike- ja lounasetuja sekä paikallisesti koordinoitua tyky-toimintaa.

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 1000 itsenäisen yrityksen ja yli 900 laboratorion verkostoksi, joka työllistää noin 58 000 henkilöä 54 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita. Vuonna 2023 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 6,515 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://smrtr.io/kPY_n