Ohjaaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko tehdä merkityksellistä työtä mielenterveyskuntoutujien parissa?

Haemme nyt Esperi Kotimatkaan ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Esperi Kotimatka työpaikkana

Kotimatka tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Rovaniemellä. Meillä sinua odottaa osaava, kokenut ja nuorekas työyhteisö, jossa vallitsee avoin ja keskusteleva ilmapiiri. Asukkaamme ja henkilökuntamme tuovat iloa yksikkömme arkeen ja työpäivistä saa helposti tehtyä omannäköisiä. Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_kotimatka.

Työpäiväsi meillä

Lähihoitajana työpäiväsi koostuu monipuolisista tehtävistä psykiatrisen hoitotyön parissa, noudattaen asukkaille tehtyä palvelun toteuttamissuunnitelmaa. Ohjaat asukkaita arjen askareissa ja avustat asukkaitamme esim. ostoksilla ja lääkärireissuilla. Työpäivääsi kuuluu myös asukkaiden hoitotyöhön osallistumista ja keittiötehtäviä. Toimintasi tavoitteena on parantaa asukkaiden sosiaalisia valmiuksia, jolloin myös itsenäisempi asuminen mahdollistuisi.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 3-vuorotyötä. Aloitus 1.8.24 tai sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta

Tehtävässä edellytämme

- lähihoitajan tutkintoa, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, hygieniapassia, B-luokan ajokorttia ja B1-tason suomen kielen taitoa
- katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä tai suuntautumisen kyseiseen osaamisalaan opinnoissa
- lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ja tarjoamme laajasti myös muita koulutuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen ja neuropsykiatrisen osaamisen saralla.

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 30.6. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Anu Huhtalo, p. 050 4710 029, anu.huhtalo@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4554164-lahihoitaja-esperi-kotimatka