Operational Purchaser, SSAB Europe Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SSAB Suomen hankinta etsii motivoitunutta ja innokasta operatiivista ostajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2025 saakka. Tässä roolissa vastaat päivittäisistä ostoista - ostoryhmästä riippuen muun muassa materiaalien, työsuoritusten ja palveluiden osalta.

Työtehtävän kuvaus
Operatiivisena ostajana teet päivittäisiä ostoja kuudelle tehtaallemme Suomessa, kunnossapidon, tuotantoon liittyvien ja epäsuorien materiaalien, työsuoritusten ja palveluiden osalta. Tehtävässä teet aktiivista yhteistyötä sisäisten asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa.

Työtehtäviäsi ovat mm. toimittajien määrittely, tarjouspyyntöjen tekeminen ja vertailu, tilausten valmistelu, toimitusten vahvistus ja valvonta, ostolaskujen käsittely ja reklamaatioiden koordinointi. Osallistut myös aktiivisesti hankinnan kehitystehtäviin ja toimittajien suorituskyvyn seurantaan.

Odotamme sinulta

tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta
erinomaista valmiutta ja omaksumiskykyä eri tietojärjestelmien käyttämiseen, ja jo
        kertynyttä osaamista SAP-järjestelmästä sekä MS Office ohjelmista
hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
huolellista ja järjestelmällistä työskentelyotetta sekä kykyä käsitellä useita työtehtäviä
        samanaikaisesti
joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa ja reagoimaan poikkeamiin joustavasti ja
        nopeasti
kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti

Tarjoamme sinulle
SSAB haluaa luoda monimuotoisen ja osallistavan ympäristön. Pohjaamme arvoihimme - päättäväinen, aito ja edelläkävijä - tehdessämme päivittäisiä päätöksiä ja pidämme asiakkaan aina toimintamme ytimessä. Se tekee meistä kaikista tiimipelaajia, joista jokaisella on halu kehittyä. Tullessasi SSAB:n palvelukseen sinusta tulee osa intohimoisten ongelmanratkaisijoiden organisaatiota, jossa tärkeitä haasteita ratkaistaan yhteistyöllä. Tuemme kasvuasi tarjoamalla turvallisen ja ystävällisen työpaikan, joka edistää työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Jos haluat saavuttaa tämän, SSAB:llä sinulla on mahdollisuus laajentaa taitojasi ja kasvaa omalla alallasi tai sen ulkopuolella.
Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän
Asiantuntevan dynaamisen tiimin tueksesi
Hyvän työilmapiirin
Joustavuutta työaikoihin ja mahdollisuuden työskennellä hybridimallilla
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://recruitmentssab.csod.com/ux/ats/careersite/12/home/requisition/16435?c=recruitmentssab&lang=en-US