Hammaslääkäri Nokialle, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Palkkaus: 4660,31-4809,52€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pirkanmaan hyvinvointialueen suun terveydenhuollossa työskentelee yli 500 ammattilaista ja tarjoamme pirkanmaalaisille palveluja elämän eri vaiheissa. Haemme nyt hammaslääkäriä Nokialle.

Nokialla pääset työskentelemään sekä uudella v.2023 syksyllä valmistuneella sote-asemalla, että kahdella pienemmällä sivupisteellä, jotka sijaitsevat noin kolmen kilometrin säteellä sote-asemasta. Sote-asemalla on tällä hetkellä Kerralla enemmän -toimintamallin pilotti, joka lisää kokonaishoitojen sujuvuutta ja potilastyössä vastaanottoaikojen joustavuutta.

Nokialla työskentelee vastaavan hammaslääkärin lisäksi 12 hammaslääkäriä sekä viisi suuhygienistiä ja hammashoitajia. Sote-asemalla sijaitsee PTG-kuvauslaite. Sote-aseman hammashoitolassa työskentelee lisäksi suukirurgi ja oikomishoidon tiimi.

Pirkanmaan hyvinvointialueella on hyvät konsultointi- ja lähetemahdollisuudet aina sairaalatasoisiin palveluihin saakka. Hyvinvointialueen erikoishoidon yksikössä toimii erikoistuvia hammaslääkäreitä ja erikoishammaslääkäreitä, ja lisäksi eri toimipisteissä on erikoisaloihin perehtyneitä hammaslääkäreitä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan hammaslääkärin työn tykätyssä työyhteisössä ja moderneissa tiloissa. Eduksi luetaan yhteistyökyky ja kehitysmyönteisyys. Käytössämme on monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi vuosittainen Epassi-etu, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa sekä työterveyspalvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinto ja laillistus Suomessa. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa ja tuberkuloosiselvitystä sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme laaja-alaista kliinistä osaamista, positiivista ja aktiivista työotetta, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi Kuntarekryn kautta pian!
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä alla olevilta yhteyshenkilöiltä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2086-24/fi_FI