Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Päiväkoti Oravametsä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Päiväkoti Oravametsä Ranta-Koivistoon Kangasalle lastenhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Hakijalla tulee olla lastenhoitajan tai lastenohjaajan pätevyys, sekä hygieniapassi. Tehtävään valitulta tarkistamme rikostaustaotteen. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisesta rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mom.)

Etsimme ihmistä, joka kohtaa lapsen aina aidosti, sensitiivisesti ja kunnioittavasti ja ymmärtää kasvatustyön vastuullisuuden ja merkityksen pienen ihmisen elämässä. Olemme asiakaspalveluhenkinen päiväkoti, joten sujuva asiakaspalvelutaito on eduksi. Pienen työyhteisön jäsenenä pääset vaikuttamaan paljon omaan työhösi sekä toteuttamaan omia vahvuuksiasi. Pienryhmätoiminta sekä vahva kokopäiväpedagogiikka ovat tässä pienessä päiväkodissa tärkeitä osia toimintaa. Pienessä työyhteisössä pääset vaikuttamaan paljon omaan työhösi ja toimiminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja.

Päiväkodissa on kaksi ryhmää ja 6 kasvattajaa, sekä keittiö- ja siivoustyöntekijä.

Huomioimme vain hakukriteerit täyttävät hakemukset, emmekä palkkaa tähän tehtävään oppisopimuksella. Haastattelemme sopivia hakijoita heti, ja täytämme paikan kun sopiva ihminen löytyy.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@oravametsa.fi