Tule SAIRAANHOITAJAKSI 4.3-24 avattuun ikäihmi, Hoivamme Länsi-Uusimaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nummelaan on avattu maaliskuussa -24 uusi, 32-paikkainen ikääntyneiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonne haemme sairaanhoitajaa vastaamaan ikääntyneiden asukkaidemme sairaanhoidollisista tehtävistä ja huolenpidosta, lääkehoidosta ja arjen toiminnoista.
Hoivakodissamme työskentelee tällä hetkellä 2 sairaanhoitajaa, lähihoitajia, hoiva-avustaja, kokki sekä hoitoapulaisia. Hoivapaikkojen lisääntyessä rekrytoimme nyt lisää ammattilaisia hyvän hoivan toteuttamisen tarpeeseen.

Mainiokoti Harju on rakennettu ikääntyneiden tarpeisiin. Löydät sen osoitteesta Nummenjuohu 1.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Haluamme nostaa hoitajien ja hoiva-alan imagoa sekä luoda moderneja työpaikkoja, joissa työskentelee sitoutunut ja hyvinvoiva tiimi, ja jolla on mahdollisuus työskennellä yhteisen tavoitteen eteen ja viihtyä työssä.

Kerromme tästä mielellämme lisää!

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaaminen siihen sinulla on jo, me tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työhösi ja tehdä se hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa ajankäytön ja toiminnan suunnittelua, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen työyhteisön ja toimintatavat. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

-Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
-Hygieniapassi
-Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
-Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

- peruspalkan (2557e - 2891e + lisät).

-Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.

-Uuden hoivakodin, jossa on tilavat ja viihtyisät työskentely- ja sosiaalitilat.

- huomioimme yksilölliset toiveet ja tarpeet työvuorosuunnitteluun liittyen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tytti.lahtinen@hoivamme.fi